Χρόνια Πολλά iPod nano!

Έχουν  περάσει κιόλας 6 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPod nano, δηλαδή 6 χρονιά από την ημέρα που ο κόσμος των mp3 άλλαξε. Ποιο συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου του 2005  και μετά, το iPod nano θεωρήθηκε ένα από τα ποιο δημοφιλείς mp3 players στον κόσμο. Μεταφέροντας 1.000 τραγούδια στην τσέπη σου.

Το iPod nano ήταν ένα iPod το οποίο μέσω του εκπληκτικού του design και μέσω της μικρής του κατασκευής κατάφερε να μπει στις καρδιές πολλών ανθρώπων. Το iPod nano διέθετε στην αρχή  flash memory των 2GB και 4GB και όχι hard disk και ύστερα προστέθηκαν και άλλες χωρητικότητες.

Παρόλο που στην αρχή εμφανίστηκε το πρόβλημα με της γρατσουνιές η Αpple το αντιμετώπισε βγάζοντας στην αγορά θήκες για την προστασία του έως ότου βγει το καινούργιο μοντέλο, το οποίο μέσω του αλουμινένιου περιβλήματος δεν αντιμετώπιζε κανένα τέτοιο πρόβλημα. Τέλος ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους τα κέρδη της Apple αυξήθηκαν κατακόρυφα είναι οι προσιτές τιμές τις οποίες διέθετε για το ευρύ κοινό.

Οι περισσότεροι έχουν σίγουρα κάποιο iPod. Άλλοι το λάτρεψαν άλλοι το μίσησαν άλλοι το θεώρησαν αδιάφορο κανείς όμως δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι και αυτό όπως και όλα τα άλλα προϊόντα της Apple άλλαξαν την ιστορία και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Χρόνια πολλά iPod nano και σε ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές που μας είχες και έχεις χαρίσει! Δείτε στην συνέχεια τον Steve Jobs να παρουσιάζει το πρώτο iPod nano στο Music Event το 2005.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7GRv-kv5XEg&feature=player_embedded[/youtube]

[ Tuaw ]

2 thoughts on “Χρόνια Πολλά iPod nano!

Comments are closed.