Eurofirealarm.com, με μειωμένη τιμή για μικρό χρονικό διάστημα | AppStore

Σας παρουσιάζουμε μια ακόμα εφαρμογή της εταιρείας Άρατος Τεχνολογίες Α.Ε. που ονομάζεται Eurofirealarm.com και η οποία σας βοηθά να προστατεύσετε την περιουσία σας από πυρκαγιές. Οι developers όπως θα δούμε και στην συνέχεια προσφέρουν από τις 2 και έως τις 11 Σεπτεμβρίου την εφαρμογή τους μόνο με 0.79€.

[appscreens 454970879]

[app 454970879]

Πρόκειται για ένα σύστημα προειδοποίησης σε περίπτωση πυρκαγιάς για την προστασία της ιδιοκτησίας σας.

Ανιχνεύει πυρκαγιές σε απόσταση 40 km από την ιδιοκτησία σας και σας αποστέλλει ειδοποιήσεις με sms ή e-mail. Οι ειδοποιήσεις σας ενημερώνουν για την ακριβή θέση της φωτιάς, την ημερομηνία και την ώρα.

Προσφέρει πληροφόρηση πραγματικού χρόνου βασισμένο στην παρατήρηση όλης της περιοχής της Ευρώπης μέσω διάφορων δορυφόρων. Τα ληφθέντα και επεξεργασμένα δεδομένα ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά.

Προσφέρει έναν εύκολο τρόπο προειδοποίησης ακόμα κι αν βρίσκεστε μακριά από την περιουσία σας. Είναι πολύ εύκολη στη χρήση και είναι σε προνομιακή τιμή μόνο για τους χρήστες iPhone και iPad. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στο http://www.eurofirealarm.com.

Στα πλαίσια της πολιτικής της εταιρείας μας να κάνει γνωστές στο ευρύτερο κοινό τις υπηρεσίες μέσω δορυφόρων προσφέρει μόνο για 10 ημέρες, από σήμερα 2 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, την εφαρμογή eurofire alarm στην τιμή των 0.99$ αντί των 11.99$ που κοστίζει κανονικά!!!