Προφανώς η Apple ψάχνει για έναν δεύτερο κατασκευαστή για την επόμενη γενιά iPad, έτσι ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την foxconn που μέχρι στιγμής είναι ο μοναδικός κατασκευαστής για iPad.

Σύμφωνα με την DigiTimes Ταιβανέζοι κατασκευαστές όπως η Quanta Computer και η Pegatron Technology είναι μέχρι στιγμής οι πρωτοπόροι για αυτή την θέση.

Πηγές αναφέρουν ότι η Pegatron, η οποία αναφορικά κέρδισε τον ρόλο της κατασκευής του iPhone 5, είναι ο πρώτος υποψήφιος για τις παραγγελίες.

Η DigiTimes προσθέτει ότι ο λόγος για τον οποίο γίνονται όλα αυτά είναι επειδή η Apple ψάχνει ένα τρόπο να μην είναι εξαρτημένη από την Foxconn όπως, όταν έγινε έκρηξη σε ένα από τα εργοστάσια της και οδήγησε σε περιορισμένη παραγωγή για μερικές μέρες.

Τέλος, η κατασκευή των iPad θα αρχίσει μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου iPad HD, το οποίο αρκετοί πιστεύουν ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

[ MacStories ]


4 thoughts on “Η Apple ψάχνει για δεύτερο κατασκευαστή iPad

  1. kalispera.. uparxei kapia efarmogi pou na kanei block se sigkekrimenous arithmous?

    • μπορείτε να κάνετε αυτή την ερώτηση στο forum μας για να έχετε και την κατάλληλη βοήθεια στην εγκατάσταση και ότι άλλο χρειαστείτε http://greekiphone.gr/forum

  2. Pingback: Η Apple στην εύρεση κατασκευαστή | Chalkida News

  3. Pingback: Η Apple ψάχνει για δεύτερο κατασκευαστή iPad | iPhone Greece

Comments are closed.