Ο Comex δοκιμάζει το unionfs για μία ακόμα μέρα, μετά μπορεί να κυκλοφορήσει το JailbreakMe 3.0

Λίγες μέρες πριν αναφέραμε μερικές συμαντικές δηλώσεις του Comex σχετικά με το Jailbreak και το Unlock  του iPad 2 και των άλλων συσκευών. Ο Comex δουλεύει πάνω στα unionfs, ένα σύστημα που θα επιταχύνει το jailbreak στην επόμενη έκδοση του προγράμματος που το πραγματοποιεί.

Σήμερα ο Comex δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο μπορούμε να δούμε την πρόοδο του σχετικά με το καινούριο εργαλείο που ετοιμάζει.

Ο Comex προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύει το unionfs μέχρι σήμερα και αντί να φτιάχνει συντομεύσεις διαφόρων αρχείων στο μεγαλύτερο partition (όπως κάνει η εγκατάσταση του Cydia μέχρι σήμερα) να τα δημιουργεί τα αρχεία αυτά κανονικά. Αυτό όμως δημιουργεί και μερικά (προβλήματα) bugs τα οποία ο hacker προσπαθεί να λύσει εδώ και μέρες για την σωστή απόδοση της συσκευής.

Όλα αυτά δείχνουν πως η κυκλοφορία του JailbreakMe 3.0 είναι πολύ κοντά και ότι το καινούριο αυτό εργαλείο θα μας δώσει και την δυνατότητα να κάνουμε Jailbreak το iPad 2.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν άμεσα από την iOS συσκευή, απλά ανοίγοντας το Safari και μπαίνοντας στην διεύθυνση jailbreakme.com.

Ο Comex αναφέρει ακόμα ότι αν δεν καταφέρει μέχρι αύριο να διορθώσει τα bugs που δημιουργούνται με τον τρόπο που προσπαθεί να φτιάξει το unionfs, τότε θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες και θα ολοκληρώσει το Jailbreak με την παλιά μέθοδο του reorganising που πραγματοποιεί το Cydia.

Τα παιδιά του iSpazio πιστεύουν πως το JailbreakMe 3.0 μπορεί να κυκλοφορήσει την Κυριακή, την ημέρα που συνήθως η DevTeam ανακοινώνει τα μεγάλα νέα για jailbreak.

[ iSpazio ]