Η Blizard θα φέρει το World of Warcraft στο iOS

Η γνωστή κατασκευάστρια εταιρία παιχνιδιών Blizzard Entertainment σκέφτεται πολύ σοβαρά την ανάπτυξη των τίτλων της για το iOS.

Συγκεκριμένα φαίνεται ότι το πρώτο παιχνίδι της Blizard που θα κάνει την εμφάνιση του στο iPhone θα είναι το πασίγνωστο role-playing game World of Warcraft (WoW).

Σύμφωνα με δήλωσεις του Greg Street, επικεφαλή σχεδίασης του συστήματος της εταιρίας, η ιδέα εμφάνισης των τίτλων στο iPhone και στο iPad μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα σε λίγους μήνες. Σε μια δήλωση του στο δίκτυο Eurogamer εξέφρασε την έλξη του για τις συσκευές της Apple.

Όλοι όσοι γνωρίζω έχουν ένα iPhone ή iPad, έτσι όλοι είμαστε φαν των συσκευών της Apple. Αν μπορούσαμε να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζεται έσι ώστε να δουλεύει σωστά και να μεταφέρουμε τα παιχνίδια μας σε αυτές τις συσκευές, σίγουρα αυτό θα ήταν καλό για εμάς. Φυσικά δεν είναι ένα project που μπορεί να δούμε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά σίγουρα το σκεφτόμαστε.

Αν και έχουμε δει φήμες στο παρελθόν για την πιθανή κυκλοφορία του World of Warcraft για το iOS, σήμερα και μετά από αυτή την δήλωση μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε την άφιξη του στο AppStore μέσα στους επόμενους μήνες.

[ iSpazio ]

 

One thought on “Η Blizard θα φέρει το World of Warcraft στο iOS

Comments are closed.