Ληγμένοι λογαριασμοί του MobileMe δουλεύουν στο iCloud μόνο με Native Apps

Όπως γνωρίζουμε, η Apple θα μεταφέρει όλους τους λογαριασμούς από το MobileMe στο iCloud. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι η Apple έχει ξεκινήσει την μεταφορά τον MobileMe λογαριασμών που έχουν λήξει, στο iCloud το οποίο είναι δωρεάν. Για να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους παλαιούς λογαριασμούς πρέπει να έχετε iOS 5 beta στην iDevice σας ή το Mac OS X Lion στο Mac σας.

Πλέον, σύμφωνα με τα παιδιά στο 9to5Mac, το e-mail, ημερολόγιο και άλλοι λογαριασμοί δεν δουλεύουν στο me.com. Όσοι χρήστες έχουν έναν παλιό λογαριασμό MobileMe, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο iCloud, δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο email από το web. Στο test που έκανε το 9to5Mac, με ένα Mac με Mac OS X Lion και iOS 5 είδε ότι το Mail, οι επαφές, το ημερολόγιο και τα υπόλοιπα που προσέφερε η σουίτα δουλεύουν πολύ καλά με native εφαρμογές, αλλά όχι στο web του me.com. Το Find my iPhone είναι η εξαίρεση.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μεγάλο θέμα για το αν το iCloud θα υποστηρίξει τα web apps του MobileMe ή αν θα υπάρξουν κάποια νέα επανασχεδιασμένα web apps. Σύντομα θα μάθουμε….

[ 9to5Mac ]

One thought on “Ληγμένοι λογαριασμοί του MobileMe δουλεύουν στο iCloud μόνο με Native Apps

  • June 18, 2011 at 09:43
    Permalink

    Κρατά μας ενήμερους.!

Comments are closed.