Το iPhone 5 σε Pro και κανονική έκδοση;

Το iPhoneDownloadBlog διέρρευσε σήμερα νέα που αναφέρουν σύμφωνα με διάφορους προμηθευτές της Apple ότι δεν θα κυκλοφορήσει μόνο ένα iPhone 5 αλλά δύο διαφορετικά μοντέλα. Μαζί με την κανονική και λογικά φθηνή έκδοση του iPhone θα δούμε και μία Pro έκδοση που θα έχει περισσότερες δυνατότητες.

Σύμφωνα με έναν υπάλληλο κάποιου προμηθευτή της Apple μπορούμε να πούμε ότι το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία κανονική και μία Pro.

Προηγούμενες φήμες μας έδειξαν ότι το iPhone 5 θα έχει τελείως διαφορετικό σχεδιασμό αλλά κάποιες ποιό πρόσφατες φήμες αναφέρουν ότι το iPhone 5 θα μοιάζει πολύ με το iPhone 4 μόνο που θα έχει πολύ πιο δυνατό και γρήγορο επεξεργαστή όπως με μία μεγαλύτερη οθόνη.

Εξαιτίας τον πολλών NDAs η πηγή του iPhoneDownloadBlog έπρπε να υπογράψει για να δουλέψει με την Apple και έτσι δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο πιστεύει ότι πρόκειται να κατασκευάσει δύο iPhone μοντέλα, τα οποία αναφέρει ως ‘normal’ και ‘Pro’ εκδόσεις.

Η πηγή τους ακόμα λέει ότι η Apple κάνει διάφορες παραγγελίες για εξαρτήματα ίδιας λειτουργίας, αλλά πολλά από αυτές είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν τώρα.

Να θυμίσουμε ότι σίγουρα δεν πρόκειται να δούμε το iPhone επόμενης γενιάς στην WWDC που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο όπως αναφέρουν στο παρελθόν διάφορα blogs, αντίθετα πολλές φήμες αναφέρουν ότι η κατάλληλη ημερομηνία κυκλοφορίας θα ήταν κατά την διάρκεια του Φθινοπώρου.

[iPhoneDownloadBlog]

2 thoughts on “Το iPhone 5 σε Pro και κανονική έκδοση;

  • May 1, 2011 at 17:54
    Permalink

    Λέει χαρακτηριστικά μοντέλα ή εκδόσεις; Διότι μπορεί να είναι και η διαφορά σε χωρητικότητες.

    • May 1, 2011 at 23:14
      Permalink

      Λέει δύο μοντέλα/εκδόσεις μπορεί να έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους… μία θα είναι σίγουρα και η διαφορά χωρητικότητας

Comments are closed.