iPhone 5 με πλάτη από iPod touch, 3.7 ίντσες οθόνη, μεγαλύτερο home button

Το site This is my next ισχυρίζεται τώρα ότι το iPhone επόμενης γενιάς δεν θα είναι όμοιο με το iPhone 4 όπως πολλά blog αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες. Αντίθετα πιστεύουν ότι το iPhone 5 θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο όπως ακριβώς είδαμε και στο Engadget στην αρχή της χρονιάς.

Το iPhone 5 σε αυτή την αναφορά είναι ένα πρωτότυπο που δοκιμάζει η Apple. Η πλάτη του είναι σαν αυτή του iPod touch και το design του γενικότερα είναι πάρα πολύ λεπτό, θα λέγαμε θυμίζει το design του MacBook Air late 2010.

Το ενδιαφέρον όμως εμφανίζεται κοιτώντας σε αυτό το mock up της φωτογραφίας στο οποίο μπορούμε να δούμε ένα μεγαλύτερο home button με την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τα multitasking gestures που η Apple έδωσε στους developers από την πρώτη beta έκδοση του iOS 4.3. H οθόνη της συσκευής είναι ελάχιστα μεγαλύτερη εφόσον φτάνει τις 3.7 ίντσες αλλά τα pixel δηλαδή η ανάλυση παραμένει η ίδια.

Το This is my next ισχυρίζεται ακόμα ότι στο καινούριο iPhone 5 η οθόνη θα καλύπτει σχεδόν όλο το μπροστά μέρος της επιφάνειας του iPhone, κάτι που έχουμε δει στο παρελθόν και σε μία αναφορά της Wall Street Journal. Πρόσθετα όμως ακούγονται και διάφορες φήμες ότι η Apple προσπαθεί να καλύψει και το ακουστικό αλλά και τους αισθητήρες που βρίσκονται στο μπροστά μέρος του iPhone πίσω από την οθόνη.

Τέλος υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για την ασύρματη φόρτιση ή τον συγχρονισμό όπως και για την προσθήκη του πολυσυζητημένου NFC chip.

Μην ξεχνάμε όμως πως όλα αυτά είναι απλά εικασίες και ότι μπορεί ποτέ να μην δούμε μία τέτοια συσκευή στην αγορά.

[9to5Mac]