Η Apple κάνει συμφωνία με την Warner Music

Μετά από τα πρωινά νέα για την καινούρια cloud υπηρεσία της Apple έχουμε τώρα νέα από το Cnet που ισχυρίζεται ότι η εταιρία έχει υπογράψει συμφωνία με την Warner Music για να προσφέρει streaming για όλους του καλλιτέχνες αυτής της δισκογραφικής.

Το Cnet αναφέρει ακόμα ότι η Warner είναι μόνο μία από τις τέσσερις μεγάλες δισκογραφικές, οι υπόλοιπες τρεις, EMI, Sony και Universal δεν έχουν ακόμα αρχίσει διαδικασίες για κάποιου είδους συμφωνία.

Στο αρχικό δημοσίευμα της Reuters μπορούμε να δούμε ότι ο Peter Kafka συμπλήρωσε αργότερα τις δύο συμφωνίες που πραγματοποιήθηκαν αλλά και την άφιξη του Eddy Cue της Apple σήμερα στην Νέα Υόρκη ο οποίος θα πραγματοποιήσει τις υπόλοιπες συμφωνίες.

Το Cnet δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συμφωνίες για να γνωρίζουμε αν η Warner Music είναι μία από τις δισκογραφικές που έχουν συμφωνήσει μέσα στους προηγούμενους μήνες ή μία από αυτές που έκλεισαν την συμφωνία αυτή σήμερα.

Υπάρχουν πολλά τα οποία θα μάθουμε για την καινούρια αυτή υπηρεσία της Apple στις επόμενες μέρες. Για την ώρα γνωρίζουμε μόνο ότι θα μπορούμε να κάνουμε upload την μουσική μας και να την κάνουμε stream οπουδήποτε και αν είμαστε! Σε περίπτωση που η μουσική υπάρχει ήδη στο iTunes Store και την έχουμε αγοράσει θα πρέπει απλά να επιλέγουμε το κομμάτι που θέλουμε για να το κάνουμε stream.

[MacStories]