Χρόνια Πολλά iPad!

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς κυκλοφόρησε το πρώτο iPad στην Αμερική. Δύο μήνες μετά από το Special Event για το iPad στις 27 Ιανουαρίου στο οποίο ο Steve Jobs παρουσίασε την μαγική αυτή συσκευή.

Στην αρχή όλοι έλεγαν πως πρόκειται για ένα μεγάλο “άχρηστο” iPod touch όμως πολύ σύντομα καταλάβαμε όλοι πως είναι κάτι μικρότερο από laptop και μεγαλύτερο από κάποιο smartphone. Φυσικά θα έπρεπε να μάθουμε να δουλεύουμε το πληκτρολόγιο αφής και να το συνηθήσουμε, αλλά για όσους ήθελαν το iOS σε μεγαλύτερη οθόνη ήταν κάτι το διαφορετικό για αυτούς που δεν πίστεψαν ότι η τεχνολογία μπορεί να είναι μόνο μνήμη RAM και λίγα Gigahertz.

Ένα χρόνο μετά, το iPad έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ πωλήσεων και έκανε μια τρομερή επιτυχία για την Apple. Πουλήθηκαν περισσότερες από 15 εκατομμύρια συσκευές και όπως πρόσφατα είδαμε υπάρχουν πάνω από 75,000 εφαρμογές μόνο για το iPad διαθέσιμες στο App Store και οι ουρές αναμονής για την αγορά του είναι πολύ μεγαλύτερες από την προηγούμενη χρονιά.

Μέσα σε ένα χρόνο το iPad έγινε μια απίστευτη συσκευή και άλλαξε τα πάντα, για την Apple αλλά και για όλους τους καταναλωτές που το χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Χρησιμοποιείται από γιατρούς, από δημοσιογράφους, από καθηγητές σε σχολεία, από μαθητές, από συγγραφείς αλλά και από τους μικρούς μας φίλους για όλα τα απίστευτα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει. Πρόκειται απλά για μία συσκευή με το αγαπημένο μας iOS που όλοι γνωρίζουμε από το iPhone και το iPod touch σε μία μεγαλύτερη οθόνη και με ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Χρόνια Πολλά iPad!

Η Apple με την παρουσίαση του iPad 2 κυκλοφόρησε και ένα video στο οποίο μπορούμε να δούμε ότι κατάφερε το iPad την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HpiVeC1Z3yI[/youtube]

[MacStories]