Μην εμπιστεύεστε ψεύτικα sites για unlock jailbreak ή news

Υπάρχουν διάφοροι “έξυπνοι” που αγοράζουν ένα domain και προσπαθούν να πείσουν τους διάφορους χρήστες iPhone που δεν γνωρίζουν ότι αν iPhone θα κυκλοφορήσει σύντομα και στήνουν έναν υποτιθέμενο τέτοιο λογαριασμό.

Σε αυτό φυσικά είναι κερδισμένοι μόνο αυτοί δεν πρόκειται να δώσουν κανένα iPhone 5 δώρο αλλά με τα click σας βγάζουν κάποια χρήματα ενώ σας γεμίζουν με ελπίδες που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Apple στο WWDC τον Ιούνιο δεν πρόκειται να δούμε το καινούριο iPhone 5. Η Apple αλλάζει τα σχέδια για φέτος και αντί για την παρουσίαση του iPhone επόμενης γενιάς θα δούμε περισσότερα για το iOS 5 και το lion όπως μας λέει και η ίδια η Apple στην πρόσκληση για την WWDC.

Το iphone5.gr είναι ακόμα ένα site που μπαίνει στην λίστα με όλα αυτά τα Ελληνικά ή ξένα sites τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μερικά site γεμάτα διαφημίσεις έτσι ώστε να σας κάνουν να πατήσετε πάνω σε αυτές. Εκτός από τα iPhone sites υπάρχουν πάρα πολλά για αυτά με το unlock και το jailbreak για παράδειγμα το site geohot.us και άλλα πολλά που το όνομα τους θυμίζει jailbreak ή unlock όπως για παράδειγμα το unlockiphone4.com, για ακόμα μία φορά να υπενθυμίσουμε ότι η πιο έγκυρη πηγή για το jailbreak και το unlock είναι το blog της DevTeam ή οι twitter λογαριασμοί του @MuscleNerd, της @iphone_dev, της @chronicdevteam ή του @p0sixninja και όχι του @posixninja.

Μετά την κυκλοφορία του Unlock ή του Jailbreak μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία που θα κυκλοφορήσουν στο blog της DevTeam ή σε αυτή της Chronic DevTeam.