Πότε θα κυκλοφορήσει το Jailbreak/Unlock για το iOS 4.3;

Με την κυκλοφορία του iOS 4.3 υπάρχουν δύο ερωτήσεις που θα ακούμε πολύ συχνά: Πότε θα βγει το jailbreak; και Πότε θα βγει το ξεκλείδωμα για τις συσκευές που έχουμε αγοράσει από το εξωτερικό; Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις που έδωσε ο ίδιος ο MuscleNerd.

Schermata 2011 03 09 a 22 41 09

 

Ας αρχίσουμε με το jailbreak. Ο MuscleNerd μας λέει πως αυτή την στιγμή το Jailbreak μπορεί να έρθει από πολλές πηγές. Αρχικά είναι αυτό που θα δούμε από τον @i0n1c (Stefan Esser), στην συνέχεια υπάρχει ο διαγωνισμός Pwn2Own που ο Charlie Miller θα αποκαλύψει το καινούριο exploit και τέλος αυτό του @Comex.

Όσον αφορά το jailbreak του i0n1c και του Comex θα είναι untethered, ενώ αυτό του Chris Miller λογικά θα είναι tethered, όποιος από τους τρεις και αν είναι ο τρόπος εμείς θα πρέπει να περιμένουμε και ακόμα δεν γνωρίζουμε για πόσο.

2

Τώρα, δυστυχώς για το Unlock (ξεκλείδωμα) της συσκευής όσοι έχουν Modem (Baseband) κάτω από το 01.59 θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο μέχρι να βρεθεί κάποια λύση.

Screen shot 2011 03 10 at 4 51 14 π μ

Δεν υπάρχει καμία ημερομηνία για να πούμε ότι τότε θα κυκλοφορήσει και ο MuscleNerd μας λέει πως θα πάρει πολύ περισσότερο απ’ ότι υπολόγιζαν

[iSpazio]