Το iOS 4.3 για iPad 2 αποκαλύπτει ότι το iPhone 5 θα έχει επεξεργαστή Apple A5

Κομμάτια στον κώδικα που βρέθηκαν στο iOS 4.3 firmware για το iPad 2 αποκαλύπτουν ότι το επερχόμενο iPhone 5 θα έχει επεξεργαστή Apple A5 διπύρηνο σαν αυτόν του iPad 2.

Here s the proof iPhone 5 will run on the S5L8940 A5 dual core processor too

Διάφοροι developers ερευνούσαν το θέμα πριν λίγη ώρα και βρήκαν αναφορές στο σύστημα με το κωδικό όνομα N94AP το οποίο υποθέτουν πως είναι η κωδική ο ονομασία που χρησιμοποιεί η Apple για το iPhone επόμενης γενιάς. Να θυμίσουμε εδώ, ότι το iPhone Verizon είχε την κωδική ονομάσία N92.

Ψάχνοντας στον πυρήνα του N94AP, οι developers ανακάλυψαν ότι υπάρχει η κωδική ονομασία S5L8940 που αφορά τον επεξεργαστή A5, όπως μπορούμε να δούμε και στην σελίδα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad 2. Έτσι με βάση όλα αυτά πιστεύουμε ότι το iPhone 5 θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή που έχει και το iPad 2.

Αυτή την στιγμή το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και θα έχει έναν διπύρηνο επεξεργαστή για καλύτερες αποδόσεις και πιο γρήγορη επεξεργασία.

Ο κώδικας που μπορεί να δούμε μέσα σε iOS εκδόσεις συνήθως δείχνει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα έτσι είμαστε σίγουροι από τώρα για τον A5 επεξεργαστή που θα φοράει το iPhone επόμενης γενιάς.

[MacStories][9to5Mac]