Μπορύμε ακόμα να ενεργοποιήσουμε τα Multitasking Gestures με την τελική έκδοση του iOS 4.3

Με την τελική έκδοση του iOS 4.3 που κυκλοφόρησε χτες, υπάρχουν ερωτήματα από πολλούς σχετικά με τα Multitasking Gestures των προηγούμενων beta του iOS 4.3. Όπως μάθαμε τον Ιανουάριο τα Multitasking Gestures για το iPad είναι μόνο για να κάνουν δοκιμές οι developers. Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε τα Multitasking Gestures θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Xcode.

Photo 10 3 11 16 42 19

Σύμφωνα με διάφορους developers υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε τα multitasking gestures ακόμα και στην τελική έκδοση του iOS 4.3 (build 8F190), αλλά θα χρειαστούμε το Xcode και έναν λογαριασμό Apple Developer για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την συσκευή για development. Τις οδηγίες για την ενεργοποίηση των Multitasking Gestures μπορείτε να βρείτε εδώ.

Photo 10 3 11 16 42 16

Τα Gestures στην τελική έκδοση είναι ακριβώς τα ίδια και δεν διαφέρουν από τις προηγούμενες beta εκδόσεις. Μπορούμε να κάνουμε pinch την οθόνη με πέντε ή τέσσερα δάχτυλα για την home screen, swipe προς τα πάνω για να εμφανίσουμε την multitasking bar, κάντε swipe δεξιά ή αριστερά για να μεταβείτε μεταξύ των εφαρμογών.

[RazorianFly]