Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νέα που να μας λένε πως θα είναι το iPhone 5, σύμφωνα με κάποιες φήμες της Apple το καινούριο iPhone θα πρέπει να έχει πλάτη από αλουμίνιο όπως και το πρώτο iPhone, αλλά μπορεί επίσης το iPhone επόμενης γενιάς να μοιάζει και στο iPad 2.

Το design είναι πάρα πολύ καλό και ίσως να βλέπαμε κανένα smart cover και για το iPhone 5, αν και μπορεί κάτι τέτοιο να μην βόλευε αν θέλουμε να απαντήσουμε γρήγορα σε μια κλήση. Σίγουρα όμως η Apple θα βρει κάποιον τρόπο να φέρει την τεχνολογία αυτή και στο iPhone 5.

Φυσικά το παραπάνω είναι απλά ένα mockup αλλά πως θα σας φαινόταν κάτι τέτοιο για iPhone 5;

[CultOfMac]


4 thoughts on “Μήπως το iPhone 5 θα μοιάζει με το iPad 2;

  1. Ωραίο design απλά έχω να παρατηρήσω πως η πλάτη και του iPad 2 αλλά και το πιθανό πίσω μέρος του iPhone 5 υπάρχει ήδη από το iPod touch 4. Και για να πω την αλήθεια το πίσω μέρος του iPhone 4 μου αρέσει περισσότερο.

    • Θα διαφωνήσω.. το iPod touch 4ης γενιάς έχει πλάτη από άλλο υλικό.. το iPad 2 και το iPhone 5 αν ισχύει τελικά αυτό θα είναι όπως η πλάτη του iPhone 1ης γενιάς. Σε αυτή την εικόνα φαίνεται αρκετά καλά όπως και σε διάφορα video. http://images.apple.com/ipad/features/images/over

      • Ναι για το διαφορετικό υλικό διάβασα οτι θα είναι απο αλουμίνιο. Πάντος απο το πλάι αν τα δείς μοιάζουν πάρα πολύ.

        • Περίπου.. το iPhone 2g είναι σαν 2 iPhone 5 σε πάχος 🙂

Comments are closed.