Τα καταστήματα ετοιμάζονται να υποδεχτούν το iPad 2 άμεσα;

Ακόμα μια είδηση που επαληθεύει την άμεση κυκλοφορία του καινούριου tablet της Apple. Η εταιρία διέκοψε την παραγωγή του iPad πρώτης γενιάς και μείωσε τις προμήθειες στους διάφορους πωλητές παγκόσμια.

Αυτό δεν μας εκπλήσσει εφόσον υπήρχαν εδώ και καιρό αρκετές φήμες σχετικά με το iPad επόμενης γενιάς. Η Apple αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή του iPad 1ης γενιάς όπως και την αποστολή του σε διάφορους μεταπωλήτες. Πρόσθετα διάφοροι μεταπωλητές επαληθεύουν πως η συσκευή δεν είναι πια διαθέσιμη. Και ότι αυτό μας δίνει να καταλάβουμε ότι το iPad 2 θα είναι διαθέσιμο άμεσα.

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές από το 9to5Mac όλοι οι μεταπωλητές που έχουν ακόμα την συσκευή θα πρέπει το πολύ μέχρι αύριο να αδειάσουν τα ράφια τους.

Η πηγή μας τελικά δεν έκανε λάθος, φαίνεται ότι το iPad 2 θα κυκλοφορήσει άμεσα ή λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του δεν θα υπήρχε αλλιώς τόση μυστικότητα και φυσικά δεν θα ανάγκαζε η Apple διάφορους μεταπωλητές να ρίξουν τις τιμές ώστε να ξεφορτωθούν μεγάλες ποσότητες iPad σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

[9to5Mac]