MobileNotifier, push notifications για το iOS | Cydia

Σήμερα θα δούμε ένα καινούριο tweak που θα μας δώσει έναν καινούριο επαναστατικό τρόπο για να βλέπουμε τα push notifications στην iOS συσκευή μας.

Το MobileNotifier είναι ένα καινούριο Open Source project που ακόμα είναι υπό ανάπτυξη αλλά σίγουρα αλλάζει τον παραδοσιακό τρόπο εμφάνισης των push notifications του iOS προσθέτωντας καινούρια πολύ όμορφα γραφικά με διάφορες δυνατότητες. Για να δούμε όμως πως ακριβώς δουλεύει.

Μόλις λάβετε ένα καινούριο push notification θα εμφανιστεί στην οθόνη ένα popup μήνυμα παρόμοιο με αυτό που βλέπετε πιο πάνω. Με ένα απλό tap θα εμφανιστούν δύο κουμπάκια αν κάνουμε tap στο Later  το μήνυμα (μαζί με τα υπόλοιπα που υπάρχουν) θα εξαφανιστεί. Αν θέλουμε να δούμε τα μηνύματα δεν έχουμε παρά να κάνουμε διπλό κλικ στο home button και αυτά θα βρίσκονται ακριβώς πάνω από την μπάρα multitasking.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα notifications που δεν έχετε διαβάσει, φυσικά μπορείτε να τα σβήσετε με ένα απλό swipe που θα εμφανίσει το κλασσικό Delete.  Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι βλέπουμε άμεσα στην LockScreen πόσα notifications δεν έχουν διαβαστεί σε μια πολύ μικρή μπάρα κάτω από την ώρα.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα καινούριο tweak που ακόμα και αν βρίσκεται σε beta έκδοση δουλεύει πολύ καλά και τα γραφικά του υποστηρίζουν πλήρως την Retina display.

 

Το MobileNotifier θα το βρείτε στο repository http://phajas.xen.prgmr.com/repo ή για να κάνετε εγκατάσταση μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Κάνουμε download το iFile από το Cydia
  • Μπείτε με το iPhone σας σε αυτή εδώ την σελίδα με το Safari και κάντε κλικ στο mobilenotifier_0.3.1-1_iphoneos-arm.deb
  • Κάντε download το αρχείο, κάνοντας κλικ στο Open with iFile και μετά στο κουμπάκι Installer. Στο τέλος κάντε ένα respring.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SRU6_QnwNCE&feature=player_embedded[/youtube]

[Thanks, iSpazio]

 

One thought on “MobileNotifier, push notifications για το iOS | Cydia

  • February 27, 2011 at 20:48
    Permalink

    Όποιος δεν θέλει να κάνει αυτή τη διαδικασία για να το εγκαταστήσει μπορεί να προσθέσει το repo μου στο cydia και να το εγκαταστήσει από κει.
    http://cydia.tapandfun.com

    Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το tweak, απλά το έβαλα στο repo μου. Δεν φέρω καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα.

Comments are closed.