Χρόνια Πολλά Steve Jobs!

Πριν από 56 χρόνια, στο San Francisco γεννήθηκε ο άνθρωπος που ξεκίνησε την επανάσταση στην τεχνολογία. Ο Steven Paul Jobs. ο οποίος υιοθετήθηκε από τον Paul και την Clara Jobs, κατοικούσε στο Mountain View της California. Στα 17 του χρόνια άφησε το κολέγιο και ξεκίνησε να δουλεύει μαζί με τον φίλο του Steve Wozniak, στήνοντας την δική του εταιρία, το 1976, στο γκαράζ του σπιτιού του.

Την συνέχεια της ιστορίας την γνωρίζετε. H επιτυχία της Apple ξεκίνησε από την παρουσίαση του Macintosh και συνεχίστηκε, όταν ο Steve Jobs επέστρεψε σε αυτή μετά από χρόνια, με την παρουσίαση του Mac OS X, την άφιξη του iPod κτλ.

Το iPhone ήρθε σαν ιδέα στο μυαλό του Steve Jobs λίγο μετά την κυκλοφορία του iPod, αλλά μέχρι να φτάσει στα χέρια μας πέρασε από διάφορους σχεδιασμούς που ίσως ποτέ να μην δούμε. Την σειρά ολοκλήρωσε με το iPad που όπως λέει και ο ίδιος ήταν ένα σχέδιο που υπήρχε στην Apple για πολλά χρόνια.

Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για όλους τους Apple Users, αφού όπως γνωρίζετε ήδη είναι τα γενέθλια του CEO της Apple.

Στην προσπάθεια να μην σκεφτόμαστε οτιδήποτε έχει να κάνει με την σημερινή κατάσταση του Steve, μπορούμε να δούμε ένα video που σίγουρα οι περισσότεροι γνωρίζουμε αν παρακολουθούμε συχνά τις ειδήσεις σχετικά με την Apple.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc[/youtube]

Αν θέλετε μπορείτε να αφήσετε και εσείς τις ευχές σας στον Steve Jobs, στο site που κάποιοι μαθητές δημιούργησαν στο Imperial College του Λονδίνου.