PhotoSync, μια πολύ καλή λύση για μοίρασμα φωτογραφιών και video | AppStore

Το PhotoSync είναι μια εφαρμογή που μας δώσει την δυνατότητα να μοιραστούμε φωτογραφίες και video από την μία iOS συσκευή σε μια άλλη ή και στον υπολογιστή μας.

[appscreens 415850124]

[app 415850124]

Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι:

Απλή μεταφορά

Βρείτε την φωτογραφία, επιλέξτε στόχο και αυτό ήταν. Δεν χρειάζεται καν να είστε μπροστά στον υπολογιστή σας και να δίνετε IP διευθύνσεις. Η αποστολή συνεχίζεται και στο background ακόμα και αν παίζετε κάποιο παιχνίδι ή λαμβάνετε κλήσεις

Χωρίς όρια

Μία ή χιλιάδες φωτογραφίες/video από το τελευταίο σας ταξίδι μπορείτε να τις μεταφέρετε εύκολα μονομιάς.

Έξυπνο

Το PhotoSync θυμάται όλες τις ενέργειες που κάνουμε και σημειώνει αυτές τις φωτογραφίες που έχουν ήδη μεταφερθεί από το Camera Roll. Έτσι μπορούμε να μεταφέρουμε τις καινούριες μας φωτογραφίες με ένα μόνο tap.

Άμεση αλλαγή μεταξύ iPhone και iPad

Αγοράστε το μια φορά και χρησιμοποιήστε το σε όλα σας τα iPad, iPhone και iPod touch. Το PhotoSync έχει την δυνατότητα για άμεσο μοίρασμα μεταξύ των iOS συσκευών με WiFi ή Bluetooth – δεν χρειάζεται να έχετε υπολογιστή.

Πρόσβαση από Web browser

Πρόσβαση με WiFi στις φωτογραφίες και τα video σας από οπουδήποτε – από οποιοδήποτε υπολογιστή που είναι στο ίδιο WiFi δίκτυο απλά ανοίγοντας ένας web browser! Δείτε τις φωτογραφίες στην μεγάλη οθόνη, κατεβάστε τις επιλεγμένες φωτογραφίες ή videos ή ανεβάστε φωτογραφίες και video στην συσκευή σας. Τρομερή δυνατότητα αν βρίσκεστε στους φίλους σας.

Άμεση εισαγωγή σε Aperture & iPhoto / Αποστολή απλά με drag & drop (Mac)

Κατεβάστε το δωρεάν πρόγραμμα PhotoSync για Mac. Κάντε drag & drop τις φωτογραφίες σας πάνω στο εικονίδιο του PhotoSync και αυτές θα μεταφερθούν αυτόματα στην συσκευή σας μέσα σε δευτερόλεπτα – δεν χρειάζεστε το iTunes!

Μοιραστείτε από όπου κι αν είστε

Δείξτε τις φωτογραφίες στους φίλους σας, στην οικογένεια σας κτλ. Το PhotoSync υποστηρίζει άμεσο upload στο Flickr.

Quicklook mode

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μάτι και δείτε όλες τις φωτογραφίες σας άμεσα μέσα από την εφαρμογή – δεν χρειάζεται να την κλείσετε!

Σημειώσεις

Οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργές για αυτή την εφαρμογή!

Για καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη ταχύτητα σας προτείνουμε να κατεβάσετε το PhotoSync Software για Mac και Windows από εδώ.

Η εφαρμογή PhotoSync είναι συμβατή με το iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί iOS 4.2 ή νεότερο.

2 thoughts on “PhotoSync, μια πολύ καλή λύση για μοίρασμα φωτογραφιών και video | AppStore

Comments are closed.