Tap-Translate, ένας απίστευτος μεταφραστής ενσωματωμένος μέσα στο Safari | AppStore

Το Tap-Translate είναι μια καινούρια απίστευτη εφαρμογή που μας επιτρέπει να μεταφράσουμε λέξεις που βρίσκονται μέσα σε ιστοσελίδες που πλοηγούμαστε με το Safari. Η εφαρμογή δουλεύει μέσα από τον Safari που υπάρχει στην συσκευή μας.

[appscreens 414727890]

[app 414727890]

Μπορούμε να πούμε ότι είναι σαν ένα tweak του Cydia γιατί η εφαρμογή δουλεύει τόσο απλά. Πατάμε το εικονίδιο που θα δούμε στο SpringBoard για να δημιουργήσουμε ένα καινούριο “Favorite” το οποίο κρύβει ένα δικό του javascript. Για να το χρησιμοποιήσουμε μετά το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι tap σε μια λέξη για να την μεταφράσουμε στην γλώσσα που θέλουμε.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Άμεση μετάφραση παραγράφων, προτάσεων ή ακόμα και σελίδων.
  • Ακούστε την προφορά
  • Γλώσσες που υποστηρίζονται: Afrikaans, Albanian, Arabic, Belarusian, Bulgarian, Catalan, Chinese, Chinese_Simplified, Chinese_Traditional, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Inglese, Estonian, Filipino, Finnish, French, Galician, German, Greek, Haitian_Creole, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Irish, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Macedonian, Malay, Maltese, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Portuguese_Portugal, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swahili, Swedish, Tagalog, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Welsh and Yiddish.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JVGwCx-oXpk&feature=player_embedded [/youtube]

Το Tap-Translate είναι συμβατό με το iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.

[ MacStories ]