H Gameloft ετοιμάζει το δικό της StarCraft

Οι ειδικοί παιχνιδιών στις φορητές συσκευές δημοσίευσαν ένα καινούριο trailer που ανακοινώνει την κυκλοφορία του Star Front. Βλέποντας προσεκτικά το καινούριο παιχνίδι μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι τα γραφικά του και το interface αλλά ακόμα και οι γραμματοσειρές είναι ίδιες με αυτές του StarCraft της Blizzard γνωστού παιχνιδιού για Mac και PC.

Η Gameloft είναι η εταιρία που συνήθως μιλάει για ένα καινούριο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο AppStore. Συχνά όμως βλέπουμε ότι τα παιχνίδια έχουν πολλές ομοιότητες με κάποια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει για παιχνιδομηχανές και PC.

Σκεφτείται απλά το NOVA που είναι εμπνευσμένο από το τρομερό HALO ή ακόμα και το Shadow Guardian που θυμίζει πάρα πολύ το Uncharted.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X0AsGfcJjuc&feature=player_embedded [/youtube]

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να μην είναι σωστή, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε τις πετυχημένες  εφαρμογές που με τον καιρό πληθαίνουν . Στην πραγματικότητα υπάρχουν πάρα πολλοί απίθανοι τίτλοι που βρίσκονται στο App Store, οπότε είναι σωστό να περιμένουμε ακόμα και με αυτά τα δεδομένα ένα καινούριο παιχνίδι από την Gameloft που θα μας κρατήσει κολλημένους στις οθόνες των συσκευών μας για ώρες.

Σχετικά με το καινούριο παιχνίδι, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκτός του ότι θα είναι συμβατό με το iPhone και το iPad. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του όπως και η τιμή του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

[ Cult Οf Mac ]