STATUS Magazine, δείτε το περιοδικό από την iOS συσκευή σας | AppStore

Ακόμα ένα Ελληνικό περιοδικό εμφανίζεται στο AppStore. Το περιοδικό STATUS μπορείτε να το έχετε μαζί σας όπου κι αν είστε να μοιραστείτε κάτι από αυτό με τους φίλους σας ή να βάλετε σελιδοδείκτες στις αγαπημένες σας σελίδες.

[appscreens 349102286]

[app 349102286]

Μια νέα και πρωτοποριακή εφαρμογή για να ξεφυλλίζετε στο i-phone το περιοδικό STATUS! Με την αγορά της εφαρμογής αποκτάτε αυτόματα και εντελώς δωρεάν το πιο πρόσφατο τεύχος. Κάθε μήνα, θα ενημερώνεστε για την κυκλοφορία του νέου τεύχους. Ανακαλύψτε πόσο εύκολο είναι να ξεφυλλίσετε, κυριολεκτικά, το περιοδικό καθώς οι σελίδες ακολουθούν την κίνηση των δαχτύλων σας. Επίσης, μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας, όπως ακριβώς θα κάνατε και με ένα περιοδικό. Με αυτή την εντυπωσιακή και fun εφαρμογή θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε «σελιδοδείκτες» στις σελίδες που θέλετε να επισκεφθείτε ξανά, να δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους με μια ματιά και να κάνετε αναζήτηση στην ύλη γρήγορα με την search εφαρμογή. Το digital περιοδικό σας μπορείτε να το διαβάσετε οπουδήποτε ανεξάρτητα από τα εάν υπάρχει σύνδεση στο internet ή όχι. Ιδανικό για διάβασμα σε όλες τις καθημερινές σας μετακινήσεις, στα ταξίδια κτλ.

Το STATUS Magazine είναι διαθέσιμο στο App Store και είναι συμβατό με το iPhone, iPod touch και το iPad. Απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.