SnapKeys, ένας απίθανος τρόπος γραφής για το iOS

Εκτός από όλα αυτά τα καινούρια smartphones που κυκλοφόρησαν τώρα στο Mobile World Congress, σε αυτό το event που παρουσιάζονται συνεχώς καινούριες τεχνολογίες, θα δούμε ότι υπάρχουν και κάποιοι νέοι τρόποι για να βελτιώσουμε την ταχύτητα στο γράψιμο με τα εικονικά πληκτρολόγια.

Η καινοτομία αυτή ονομάζεται SnapKeys και δοκιμάστηκε στις Apple iOS συσκευές. Μέχρι στιγμής βρίσκεται όπως μαθαίνουμε στην beta έκδοση αλλά δουλεύει χωρίς προβλήματα. Όταν χρησιμοποιούμε το SnapKeys, το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται τελείως και έχουμε μόνο ένα interface στο οποίο δεν βλέπουμε τίποτα!!

Στην πραγματικότητα ο χρήστης έχει μόνο τρία μεγάλα κουμπιά δεξιά και αριστερά και τα περισσότερα είναι χωρισμένα σε τέσσερις περιοχές που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για όλα τα μηνύματα που θέλετε να γράψετε. Η μέθοδος είναι εντυπωσιακή, η ταχύτητα γραψίματος είναι πολύ πιο μεγάλη αλλά θα πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς πρέπει να πατάμε σύμφωνα με το video των SnapKeys. Η μέθοδος ακούγεται πως πρέπει να είναι απλή όπως και ότι την μαθαίνουμε πολύ γρήγορα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=28KEVi5rbcs&feature=player_embedded[/youtube]