Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που θέλει να γνωρίσουν όλοι οι χρήστες του App Store. Το παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα είναι το Sacred Odyssey: Rise of Ayden.

Το καινούριο RPG παιχνίδι της Gameloft, Sacred Odyssey: Rise of Ayden είναι διαθέσιμο στο App Store. Ένα καταπληκτικό παιχνίδι που μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν και στη συνέχεια αν θέλετε να το αγοράσετε.

[appscreens 414065472]

[app 414065472]

Βυθιστείτε στο πιο φιλόδοξο RPG παιχνίδι που κυκλοφόρησε ποτέ για το iOS. Ταυτιστείτε με το χαρακτήρα Ayden, ένα νέο ήρωα ο οποίος επιλέχθηκε από το θεό Uryah, με σκοπό να σώσει το βασίλειο του Lasgalen από την Αποκάλυψη. Το Sacred Doyssey: Rise of Ayden είναι μια απίστευτη περιπέτεια σε ένα μαγευτικό κόσμο ο οποίος θα σας εκπλήξει καθώς ξετυλίγεται το νήμα του.

Δοκιμάστε αυτή την επική περιπέτεια δωρεάν. Στη συνέχεια εάν σας αρέσουν οι προκλήσεις μπορείτε να αγοράσετε την Full έκδοση του παιχνιδιού μέσω του in-app purchase.

Μια διαρκείς περιπέτεια

  • Ένα μέρος του κόσμου είναι υπό απειλή. Eπανασυνδέστε τα 4 κομμάτια του Uryah Grail και αποκτήστε υπερφυσικές δυνάμεις για να εξολοθρεύσετε τον Amonbane, το σκοτεινό αφέντη που βασανίζει τη καρδιά του Lasgalen.
  • Η μάχη ενάντια στο δαιμονικό Amonbane σημαίνει ότι ο Ayden πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, αλλά η πριγκίπισσα Lyanora θα τον βοηθήσει σε αυτή τη μάχη. Τελικά, ο Ayden θα τα καταφέρει όταν έρθει η ώρα να σώσει το κόσμο? θα κάνει τις θυσίες που απαιτούνται?

Μια επική περιπέτεια σε ένα φανταστικό κόσμο

  • Διασχίστε με το άλογο, Miya, τις απέραντες πεδιάδες του βασιλείου και αρθρώστε το παντοδύναμο σπαθί καθώς καλπάζετε μέσα στα πεδία μάχης του εχθρού. Το ταξίδι σας θα σας φανερώσει νέα μονοπάτια και εχθρούς.
  • Νικήστε τα δαιμονικά πλάσματα του Plains Urvale, προστατευτείτε από τους αρχηγούς του παγωμένου ναού Altemagus και το ηφαιστειακό Firepitch μέχρι να αντιμετωπίσετε τον Amonbane στα βασιλικά μονοπάτια του κάστρου Kivira.

Ένα πραγματικό παιχνίδι δράσης και RPG

  • Ξεκινήστε το ταξίδι σας με ένα απλό σπαθί, μέχρι να κερδίσετε νέα προσόντα και όπλα κατά τη διάρκεια της πορείας σας. Σύντομα θα αποκτήσετε την ασπίδα του Sacred, το Locrian Hawk, το Nagual Cobra και το πλατινένιο Gauntlet του Brakor.
  • Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού θα σας επιφέρει επιτυχία στις νέες περιοχές, νέες τεχνικές και μεγάλο κίνδυνο. Θα σας βοηθήσουν επίσης, να ξεπεράσετε τα πολλά αινίγματα που θα συναντήσετε και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε.

Το παιχνίδι είναι συμβατό μόνο με το 3ης και 4ης γενιάς iPod Touch (16GB/32GB/64GB), iPhone 3GS, iPhone 4 και iPad. Πριν κατεβάσετε το παιχνίδι δείτε το πίσω μέρος της συσκευής σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατή με τις παραπάνω προδιαγραφές.