Η Apple δοκιμάζει 3 διαφορετικά prototypes για το iPhone 5

Το Ταϊβανέζικο site Apple.pro αναφέρει ότι η Apple δοκιμάζει τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone πέμπτης γενιάς και το ένα από αυτά ένα slide-out πληκτρολόγιο.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι υπάρχουν τρία πρότυπα iPhone 5, το ένα από αυτά έχει κάλυμμα slide που εμφανίζει ένα κανονικό πληκτρολόγιο.

Τα υπόλοιπα μοντέλα ακούγεται πως είναι ίδια με το iPhone 4 εκτός από την αναβαθμισμένη μπαταρία και προφανώς μία 8 megapixel κάμερα. Η αναφορά μας λέει πως αυτά τα πρωτότυπα θα είναι σαν την αλλαγή που έγινε από το iPhone 3G στο iPhone 3GS, θα έχει δηλαδή ίδιο σχεδιασμό αλλά θα αλλάξει πολύ στο εσωτερικό του.

Όσον αφορά το slide-out πληκτρολόγιο, η φήμη φαίνεται να είναι λάθος αν δούμε την αφοσίωση της Apple στις δυνατότητες multi-touch με το εικονικό πληκτρολόγιο. Ας  μην ξεχνάμε πως ο Steve Jobs είπε πολλές φορές ότι ένα φυσικό πληκτρολόγιο μειώνει τις δυνατότητες της συσκευής.

Το site σημειώνει αρκετές φορές ότι όλα αυτά είναι πρωτότυπα και ότι η Apple μπορεί να έφτιαξε ένα με slide-out πληκτρολόγιο απλά για να δοκιμάσει όλες τις διαφορετικές μορφές και μπορεί να μην κυκλοφορήσει ποτέ.

Επίσης στη σημερινή αυτή αναφορά το Apple.pro αναφέρει ότι το iPad επόμενης γενιάς θα είναι πολύ πιο λεπτό και θα έχει τουλάχιστον μια ενσωματωμένη κάμερα.

[ MacRumors ]