Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 4.3 Beta 3 (Updated x5)

Πριν λίγο η Apple κυκλοφόρησε την καινούρια έκδοση για το iOS 4.3 beta 3. Αν είστε developer μπορείτε να την κατεβάσετε τώρα από το iOS Developer Center.

Το build number της έκδοσης αυτής είναι 8F5166b. Το iOS 4.3 beta 3 που κυκλοφόρησε είναι 679MB για το iPhone 4 ενώ για το iPad είναι 596MB.

  1. Το API αναβαθμίστηκε όπως και στις δύο προηγούμενες beta εκδόσεις και τα multitouch gestures υπάρχουν ακόμα και σε αυτή την έκδοση.
  2. Διορθώθηκε ένα bug που υπήρχε με την κάμερα στις προηγούμενες εκδόσεις. Το εικονίδιο προεπισκόπισης  της τελευταίας φωτογραφίας κάτω αριστερά δεν ενημερωνόταν σε περίπτωση που κάναμε λήψη πολλών φωτογραφιών μαζί. [iSpazio ]
  3. Διορθώθηκε το bug που απαιτούσε η συσκευή μας να είναι συνδεμένη με WiFi για να μπορέσουμε να δούμε τα  Settings > Images.
  4. Το Skype ακόμα δεν δουλεύει όπως αναφέρουν διάφοροι developers σε πολλά blogs.
  5. Στην προηγούμενη έκδοση εμφανίστηκαν στοιχεία σχετικά με την GPU SGX543 της Imagination Technologies. Τα στοιχεία αυτά αφαιρέθηκαν σε αυτή την καινούρια beta. [ MacStories ]

Το άρθρο αυτό αναβαθμίζεται συνεχώς οπότε ρίξτε ματιά που και που αν σας ενδιαφέρει. Ψάχνουμε να βρούμε διαφορές και καινούριες δυνατότητες σε αυτή την έκδοση, αν είστε developer μπορείτε να μας ειδοποιήσετε για κάτι που βρήκατε στα σχόλια.