Το iTunes θα ενσωματωθεί στο Safari;

Οι Three Guys and a Podcast ισχυρίζονται ότι η Apple ετοιμάζεται να σταματήσει το iTunes που τώρα μπορούμε να βρούμε σε Mac και PC και να το αντικαταστήσει με μια web-only εφαρμογή που θα είναι συμβατή αποκλειστικά στο Safari.

Η κίνηση αυτή της Apple θα περιλαμβάνει την καινούρια τεχνολογία της Lala που η Apple αγόρασε και θα χρησιμοποιεί το καινούριο data center της εταιρίας που βρίσκεται στην Βόρεια Carolina. Λογικά θα κατεβάζουμε όλα μας τα περιεχόμενα του iTunes από το δίκτυο και θα τα παίζουμε μέσω του iTunes χειριστηρίου στο Safari. Η κίνηση αυτή θα φέρει μια καινούρια μεγάλη αγορά στο Safari και το μερίδιο αγοράς του browser θα ανέβει στα ύψη.

Η αναφορά ισχυρίζεται ότι το καινούριο iTunes/Safari θα το δούμε αργότερα αυτή την χρονιά στο Φθινοπωρινό μουσικό event της Apple. Η πηγή του 9to5Mac δηλώνει ακόμα ότι “η μεταφορά του sidebar του iTunes μέσα στο Safari δεν είναι μεγάλη δουλειά“.

Προσωπικά δεν πιστεύουμε ότι μια τέτοια κίνηση από την πλευρά της Apple θα ήταν σωστή και όπως ακριβώς λέει και το 9to5Mac, μπορεί να δούμε σύντομα κάποια iTunes Cloud υπηρεσία. Σίγουρα το iTunes η Apple δεν μπορεί να το σταματήσει τόσο εύκολα, είναι ένα πρόγραμμα που απαιτείται για όλες τις iOS συσκευές της και φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί χρήστες που έχουν χάσει άπειρες ώρες πάνω σε αυτό για να οργανώσουν την μουσική τους, τις ταινίες τους και άλλα.

Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με την ένωση Safari/iTunes; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

One thought on “Το iTunes θα ενσωματωθεί στο Safari;

  • January 17, 2011 at 22:47
    Permalink

    No way!

Comments are closed.