Η Rovio ανακοινώνει το “Angry Birds Rio” που έρχεται το Μάρτιο

Τελικά όντως έρχεται ένα καινούριο παιχνίδι Angry Birds και αυτή την φορά πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ της Rovio και της 20th Century Fox. Το παιχνίδι θα ονομάζεται “Angry Birds Rio” και θα είναι ένα πέρασμα από την σειρά παιχνιδιών της Rovio μαζί με την απερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων Rio, στην οποία θα δούμε την ιστορία δύο πουλιών του Blu και του Jewel που θα πρέπει να πολεμήσουν ενάντια στους λαθρέμπορους πουλιών στο Rio de Janeiro.

Στο παιχνίδι θα υπάρχει σενάριο σαν αυτό της ταινίας, κάποιοι απαγάγουν τα γνωστά Angry Birds και τα μεταφέρουν στο Rio de Janeiro, αλλά καταφέρνουν να δραπετεύσουν και προσπαθούν να σώσουν τα Blu και Jewel τους χαρακτήρες της ταινίας. Φαίνεται ότι μιλάμε για μια πραγματική συνεργασία της Rovio με την 20th Century Fox εφόσον προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι να ταιριάζει με την ταινία.

Το Angry Birds Rio θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2011 με αρχικά 45 επίπεδα αλλά θα προστεθούν και άλλα στη συνέχεια με updates του παιχνιδιού. Η τιμή δεν είναι γνωστή ακόμα αλλά λογικά δεν θα πρέπει να είναι διαφορετική από την τιμή που είχε το Angry Birds αρχικά στο App Store. Μπορείτε αν ενδιαφέρεστε να διαβάσετε το δελτίο τύπου εδώ και να δείτε το trailer του παιχνιδιού και της ταινίας στην συνέχεια.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-7gIpfrQdAI&feature=player_embedded [/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bf6zeRwk5LE&feature=player_embedded [/youtube]

[ MacStories ]