Infographic: iOS χρήστες χρησιμοποιούν τις εφαρμογές περισσότερο από τις web εφαρμογές

Ένα καινούρια Infographic από τα παιδιά του Appsfire δημιουργήθηκε πρόσφατα και μας δείχνει ότι οι χρήστες περνούν περισσότερο χρόνο σε εφαρμογές όπως το Mail, το Instagram, το Dropbox και το Skype παρά στις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο web οι οποίες έχουν ένα 12% ανάμεσα σε 1000 συσκευές που πήραν μέρος στις στατιστικές.

Σύμφωνα με το Appsfire το 32% ξοδεύει τον χρόνο του σε εφαρμογές τηλεφώνου όπως το Phone.app (Τηλέφωνο), το Messages (Μηνύματα) και το Skype.

Όσο για την συζήτηση εφαρμογών έναντι web εφαρμογών είναι καλό να αναφέρουμε ότι όσο και αν έχουν εξελιχθεί οι web τεχνολογίες τα τελευταία χρόνια υπάρχουν κάποιες δυνατότητες στις κανονικές εφαρμογές οι οποίες δεν μπορούν να υλοποιηθούν σε web software. Ειδικά στο iOS οι developers δεν μπορούν μέσα από μία web εφαρμογή να έχουν πρόσβαση στην Camera.app (Κάμερα)  μέσα από το Safari και τα animations δεν είναι τόσο καλά και γρήγορα όσο σε μία κανονική εφαρμογή. Καλό θα ήταν να δούμε τις web εφαρμογές να μπορούν να μέλλον να αντιμετωπίσουν τις κανονικές εφαρμογές αλλά για την ώρα μπορούμε μόνο να ρίξουμε μια ματιά στο παρακάτω Infographic.

[ MacStories ]