Weezy: παίξτε μουσική από το iPhone στο ηχοσύστημα σας

Όπως γνωρίζουμε η δυνατότητα που ήρθε μαζί με το iOS 4.2 δεν είναι συμβατή με όλες τις κανονικές Apple συσκευές, έτσι σήμερα σας δείχνουμε το Weezy ένα μικρό αξεσουάρ που θα μας βοηθήσει να παίξουμε απευθείας μουσική από την συσκευή μας στο Stereo μας.

Η διαδικασία για να δουλέψει το Weey είναι πάρα πολύ απλή, αφού το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε θα είναι να συνδέσουμε το καλώδιο και μετά απλά το ανοίγουμε. Από εδώ και πέρα μπορείτε να ανοίξετε το bluetooth στο iPhone να ζευγαρώσετε με το “weezy” και απλά να παίξετε την μουσική σας.

Τα τραγούδια και η ένταση μπορούν να επιλεχθούν από την εφαρμογή iPod. Το Weezy δεν δουλεύει μόνο με το iPhone αλλά αντίθετα και με τα MacBook, iMac και γενικότερα όλα τα laptop που έχουν υποστήριξη bluetooth.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JP7gq85HQBw[/youtube]

Το Weezy είναι διαθέσιμο σε 4 διάφορα χρώματα (λευκό, μαύρο, κόκκινο και πορτοκαλί) στην τιμή των €69 + €9 για την αποστολή του. Αν ενδιαφέρεστε για αυτά μπορείτε απλά να μπείτε στο επίσημο website.

3 thoughts on “Weezy: παίξτε μουσική από το iPhone στο ηχοσύστημα σας

  • January 17, 2011 at 15:49
    Permalink

    Δηλαδή σύνολο 78€ αφού δεν το βρίσκεις στα καταστήματα. Στα λεφτά αυτά αγοράζεις το Airport Express με 11€ παραπάνω και παίζεις μέσω WiFi με AirPlay.

  • January 17, 2011 at 16:39
    Permalink

    Κάπως έτσι, μόνο που με αυτό επειδή χρησιμοποιεί bluetooth μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλες συσκευές όπως το iPhone 3G που δεν έχει υποστήριξη AirPlay. Φυσικά υπάρχει και η λύση με τις jailbroken συσκευές πάντα…

  • January 17, 2011 at 19:46
    Permalink

    Το έχω εδώ και δύο ένα δυο μήνες. Είναι πραγματικά πολύ καλό, ο ήχος είναι Super!

Comments are closed.