iPad 2 με SD slot και οθόνη υψηλοτερης αναλυσης; iPhone 5 με A5 CPU;

Το Engadget ισχυρίζεται πως έχει ανακαλύψει τι θα δούμε στις επόμενες iOS συσκευές της Apple. Αρχικά το επόμενο iPad πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο (και όχι νωρίτερα όπως έχουμε ακούσει από άλλες φήμες) και θα έχει δυο κάμερες, μια οθόνη υψηλής ανάλυσης, μια είσοδο για SD κάρτες (και όχι μεγαλύτερο ηχείο) και ένα διπλό chip GSM/CDMA της Qualcomm.

Στη συνέχεια το iPhone 5 το οποίο ισχυρίζεται ότι θα ξανά σχεδιαστεί από την αρχή, το οποίο είναι μια έκπληξη αν σκεφτούμε πως η Apple έκανε ήδη αρκετές αλλαγές με το iPhone 4. Το iPhone 5 υποθετικά θα περιέχει τον καινούριο Apple επεξεργαστή, Α5. Το διπλό GSM/CDMA chip τηλεφώνου και δεδομένων από την Qualcomm αναφέρεται επίσης πως θα εμφανιστεί στο iPhone 5. Στην αναφορά αυτή σημειώνετε επίσης ότι δεν θα δούμε συμβατότητα LTE στα iOS προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν το 2011.

Το Engadget αναφέρει ακόμα ότι η Apple ήδη δουλεύει στο Apple TV επόμενης γενιάς και στον καινούριο σχεδιασμό του. Το καινούριο Apple TV ακούγεται πως θα έχει τον γρήγορο επεξεργάστηκε του iPhone 5 και ότι με αυτό το chip θα υπάρχει η δυνατότητα να δούμε και 1080p video χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

[ 9to5Mac ]

2 thoughts on “iPad 2 με SD slot και οθόνη υψηλοτερης αναλυσης; iPhone 5 με A5 CPU;

Comments are closed.