Το iPad αύξησε τις online πωλήσεις των υπολογιστών μέχρι και 25%

Σε μια αναφορά που δημοσιεύτηκε από την comScore, μια εταιρία επικοινωνιών, οι online αγορές υπολογιστών αυξήθηκαν κατά 25% στην διάρκεια των διακοπών. Με βάση την αναφορά φορητές συσκευές όπως για παράδειγμα το iPad οδήγησαν σε αυτή την αύξηση.

Η εταιρία μιλάει άμεσα για μια ανάλυση που αφορά το iPad και γενικότερα άλλες φορητές συσκευές (όπως το iPad και άλλες συσκευές για e-books όπως το kindle) και φορητοί υπολογιστές έχουν οδηγήσει

Αυτό σημαίνει πως το hardware των υπολογιστών αυξήθηκε πολύ περισσότερο στις διακοπές και μάλιστα από τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης τα οποία αυξήθηκαν 22% αυτή την περίοδο. Η αναφορά της εταιρίας αποκαλεί το iPad λέγοντας “φορητές συσκευές (όπως το Apple iPad και άλλες συσκευές ανάγνωσης ebooks) και κάποια laptops βοήθησαν αρκετά σε αυτή του την αύξηση.

Δυστυχώς, η comScore δεν κυκλοφόρησε νούμερα  τα οποία θα μας άφηναν να καταλάβουμε καλύτερα τις πραγματικές πωλήσεις από τα Apple tablets σε σύγκριση με άλλες συσκευές ίδιου τύπου από αντίπαλες εταιρίες. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε τα επίσημα νέα από τις πωλήσεις του iPad για το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, η Apple πούλησε κοντά στις 4.2 εκατομμύρια συσκευές στο προτελευταίο τρίμηνο.

[ TUAW ]