Lara Croft and the Guardian of Light, Η επιλογή της Apple για Παιχνίδι της εβδομάδας (iPhone)

Κάθε εβδομάδα, η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που έχει της καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες  για να γίνει γνωστό και στο ευρύτερο κοινό του App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “To παιχνίδι της εβδομάδας” και για αυτή την εβδομάδα είναι το Lara Croft and the Guardian of Light.

Το παιχνίδι Lara Croft and the Guardian of Light είναι το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε με την Lara Croft για το iOS.

Μια πολύ όμορφη έκπληξη για όλους όσους περίμεναν την Lara στις iOS συσκευές τους.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 394106986]

Όπως σε όλα τα Tomb Raider έτσι και σε αυτό θα αντιμετωπίσουμε αρκετούς εχθρούς, θα λύσουμε δύσκολους και εύκολους γρίφους και θα πρέπει να εξερευνήσουμε  διάφορες τοποθεσίες.

Το σενάριο έχει ως εξής: ο φρουρός του φωτός και ο Xoloti (το πιο δυνατό από τα σκοτεινά πνεύματα) μετά από μια άγρια μάχη θάφτηκαν και οι δύο στο ναό του φωτός, μαζί με τον μαγικό καθρέφτη του καπνού το μοναδικό όπλο που μπορεί να καταστρέψει τις κακές δυνάμεις του Xoloti.

Δύο χιλιάδες χρόνια μετά η Lara βρίσκει τον καθρέφτη στην κεντρική Αμερική και προσπαθεί μαζί με κάποιους μισθοφόρους να τον βγάλει από τον ναό αλλά ο φρουρός του φωτός μαζί με τον Xoloti ξυπνάνε από τον λήθαργο χιλιετίας. Το κακό πνεύμα αρχίζει και σκοτώνει όλους τους μισθοφόρους και ο φρουρός του φωτός έχει μόνο την Lara να τον βοηθήσει να πάρει πίσω τον καθέφτη και να νικήσει τον Xoloti.

iPhone Screenshot 4

Το Lara Croft and the Guardian of Light είναι συμβατό με το iPhone, iPod touch και το iPad. Απαιτεί iOS 2.2.1 ή νεότερο.