Hpistamatic: η επιλογή της Apple για εφαρμογή της χρονιάς στο iPhone!

Στο iTunes Rewind 2010 που έχουμε αναφέρει πρόσφατα η Apple βαθμολόγησε τους καλύτερους τίτλους εφαρμογών που σημάδεψαν το 2010 αλλά επίσης ξεχωρίζει το καλύτερο παιχνίδι και την καλύτερη εφαρμογή της χρονιάς.

Η εφαρμογή είναι το Hipstamatic που βρίσκεται στο App Store εδώ και πάρα πολύ καιρό και την προτείνουμε σε όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας και τους νοσταλγούς της αναλογικής φωτογραφικής μηχανής.

Istantanea iPhone 1Istantanea iPhone 2

[app 342115564]

Η εφαρμογή στην πραγματικότητα είναι απίστευτη με καταπληκτικά γραφικά και μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε πολλά φίλτρα και εφέ στις φωτογραφίες μας. Μπορούμε να επιλέξουμε και να  αλλάξουμε χειροκίνητα τα παρακάτω:

  • Φακούς Μπορούμε να επιλέξουμε από τους διάφορους φακούς που βρίσκονται μέσα στην εφαρμογή όταν την αγοράζουμε ή να βρούμε και πρόσθετους που μπορούμε να αγοράσουμε μέσα από την εφαρμογή.
  • Φλας Με την ίδια μέθοδο μπορούμε να επιλέξουμε και το φλας της αρέσκειας μας το οποίο θα δώσει φωτεινότητα ή ακόμα και χρώμα στην φωτογραφία.
  • Φιλμς Μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από διάφορους παλιούς και καινούριους τύπους φιλμ ανάλογα πως θέλουμε να είναι η κάθε φωτογραφία που τραβάμε.

Μόλις επιλέξουμε τα “υλικά” και τραβήξουμε την φωτογραφία μπορούμε να δούμε τις πληροφορίες της και να την μοιραστούμε σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Οι φωτογραφίες μπορούν να σωθούν μέσα στην εφαρμογή ή να τις σώσουμε στο Camera Roll μας. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ένα demo video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IacLpVeOs9c[/youtube]

Με λίγα λόγια η εφαρμογή είναι απλά απίστευτα και καλό θα ήταν να την δοκιμάσετε. Ακόμα υποστηρίζει πλήρως την Retina display και την δυνατότητα να ανεβάσουμε φωτογραφίες στο background σε site όπως το flickr. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο review μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές που θέλει η Apple να θυμόμαστε από την χρονιά 2010.