Το Untethered Jailbreak θα το κάνουμε εγκατάσταση από το Cydia;

Ο @Comex, ο γνωστός hacker που δημιούργησε εργαλεία jailbreak όπως το Spirit και βρήκε exploits που μας επιτρέπουν να έχουμε untethered jailbreak ανακοίνωσε ότι το καινούριο εργαλείο που ετοιμάζει μπορεί να είναι πακέτο που θα κάνουμε εγκατάσταση από το Cydia.

Με βάση την συνομιλία του @Comex εκείνη την στιγμή στο Twitter μπορούμε να πούμε ότι αναφέρετε στο untethered jailbreak που περιμένουμε! Όταν κάποιος χρήστης ρώτησε τον Comex “Τι εννοείς με αυτό” ο Comex απάντησε “Όλοι κάνουν λάθος, και ο @MuscleNerd”.

Ο @MuscleNerd έχει ήδη μιλήσει να εναλλακτικό σχέδιο όσον αφορά το Jailbreak, αλλά θα πρέπει να έχουμε κρατήσει τα SHSH blobs του iOS 4.2 beta 3!

Σε περίπτωση που κυκλοφορήσει το καινούριο εργαλείο, για να κάνουμε jailbreak θα πρέπει να κάνουμε δύο πράγματα εφόσον έχουμε κάνει αναβάθμηση στην έκδοση 4.2.1 από το iTunes – μιλάμε μόνο για συσκευή που είναι αγορασμένες ξεκλείδωτες.

  • Να κάνουμε tethered jailbreak την συσκευή μας με την τελευταία έκδοση του redsn0w.
  • Να κάνουμε εγκατάσταση το καινούριο εργαλείο από το Cydia.

Με αυτές τις κινήσεις θα έχουμε κάνει jailbreak στην συσκευή με untethered iOS 4.2.1!

Για την ώρα είναι οι μόνες πληροφορίες που μπορούμε να έχουμε και όπως έχουμε αναφέρει μπορεί τελικά το untethered jailbreak να μην είναι έτοιμο μέχρι τα Χριστούγεννα. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη!

[ Redmond Pie ]