Εθελοντές με Mac για την δοκιμή του καινούριου redsn0w!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων θα  κυκλοφορήσει μια καινούρια έκδοση του redsn0w που θα χρησιμοποιεί το “εναλλακτικό σχέδιο” για το untethered jailbreak του iOS 4.2.1.

Η iPhone Dev Team θα ήθελε την βοήθεια όλων μας για να δοκιμάσει αυτή την έκδοση και να βρει bugs πριν κυκλοφορήσει κανονικά!

Αν έχετε iPhone 3G ή iPod touch 2G ή iPhone 3GS με παλιό bootrom έχετε ήδη untethered jailbreak για την συσκευή μας! Απλά χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του redsn0w.

Για να μπορεί η DevTeam για χειριστεί κάπως την κατάσταση η δοκιμαστική έκδοση του redsn0w θα είναι μόνο για Mac. Θα ήθελε επίσης οι εθελοντές να μην χρειάζονται να κάνουν unlock την συσκευή τους (σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά).

Μέχρι στιγμής το “εναλλακτικό σχέδιο” απαιτεί να έχουμε το ipsw για την έκδοση iOS 4.2b3 στο Mac μας, και το Cydia να έχει σώσει τα SHSH hashes της 4.2b3 έκδοσης. Η DevTeam παρακαλεί να μην μοιράσουμε το ipsw της 4.2b3! και ήδη δουλεύει σε μια τεχνική που θα μπορούν να δοκιμάσουν και όλοι οι χρήστες με τα iOS 4.1 ipsw αλλά δεν έχει αυτό προτεραιότητα για την ώρα.

Αν συμφωνείτε και έχετε τα απαιραίτητα εργαλεία, μπορείτε να ακολουθήσετε στο twitter τον λογαριασμό @redsn0w_testers για όλες τις ανακοινώσεις σχετικά με αυτό και τα σχόλια σε αυτή την σελίδα για βοήθεια.