Τελικά, δεν υπάρχουν προβλήματα με την κάμερα του λευκού iPhone 4 [Video]

Λίγες μέρες πριν μιλήσαμε σχετικά για το λευκό iPhone 4 επειδή μερικά site ισχυρίστηκαν ότι εξαιτίας ενός προβλήματος της κάμερας, η ακόμα και της αντανάκλασης του flash στην λευκή επιφάνεια αναβλήθηκε η κυκλοφορία του.

Στην πραγματικότητα δεν νομίζουμε να πίστεψε κανείς αυτή την ιστορία, αλλά τώρα έχουμε επαλήθευση με ένα καινούριο video. Σύμφωνα με αυτό η κάμερα δεν έχει κανένα πρόβλημα, το μόνο πρόβλημα που έχει το λευκό iPhone 4 (και το αποκτά αντικαθιστώντας με ένα διαφορετικό κάλυμμα από την Κίνα) είναι το χρώμα του home button και αυτό διαφέρει ελαφρώς από το άλλο κάλυμμα.

Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα που κάποιος παρατήρησε σίγουρα μπορεί να παρατήρησε από την πρώτη φωτογραφία και φυσικά είναι κάτι πολύ απλό το οποίο η Apple θα μπορούσε να διορθώσει. Σίγουρα η παραγωγή μερικών καινούριων home button δεν απαιτεί πάνω από ένα χρόνο, και έτσι αυτή την στιγμή ο μοναδικός λόγος που μπορεί να οδήγησε την Apple στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας του σίγουρα έχει σχέση με τα μελλοντικά σχέδια της Apple με την Verizon και το καινούριο μοντέλο του iPhone που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zszw64lIQ0E[/youtube]

[ iSpazio ]