Jenga, αποκτήστε το τώρα ΜΟΝΟ με € 0.79 για μικρό χρονικό διάστημα!

Το επίσημο παιχνίδι Jenga  HD προσφέρεται στα € 0.79 για περιορισμένο διάστημα! Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον Leslie Scott, τον αρχικό δημιουργό του Jenga, υπόσχεται να σας θυμίσει τις παλιές στιγμές του Jenga με την διαφορά ότι μπορείτε να παίζετε όπου κι αν βρίσκεστε!

Istantanea iPad 1Istantanea iPad 2Istantanea iPad 3

[app 393106605]

[app 392915994]

Χαρακτηριστικά

Ρεαλιστική φυσική: 3D γραφικά σε εξομοίωση πραγματικού χρόνου, με επαναδημιουργία της συμπεριφοράς ενός πραγματικού ξύλινου πύργου jenga. Το κάθε block επηρεάζεται από τα τριγύρω του, επαναδημιουργώντας έτσι το ίδιο βάθος στρατηγικής του αυθεντικού παιχνιδιού

Χειρισμός με την αφή: Όποιος έχει παίξει Jenga ξέρει πόσο λεπτεπίλεπτη πρέπει να είναι η αφή σας. Η έξοχη- μεγάλης ακριβείας οθόνη αφής του iPad σας δίνει τον έλεγχο που θα χρειαστεί για να πάτε σε παγκόσμιο ρεκόρ (παρεμπιπτόντως … η εγγραφή είναι 40 2/3 στρώματα!). Τα μπλοκ μπορούν να τραβηχτούν έξω χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από ελαφρό χειρισμό με tap και τραβήγματα. Είναι εύκολο να αρχίσετε με αυτό, αλλά θα βρείτε σύντομα δυσκολίες όταν η πίεση έχει ανέβει και ο πύργος αρχίζει την ταλάντευση!

Κοινωνικό gameplay: Φυσικά, το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού είναι όταν μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας. Η Pass ‘n’ Play mode για 4 άτομα πραγματικά μας θυμίζει την ένταση του πραγματικού Jenga… με την διαφορά ότι μπορούμε να παίξουμε οπουδήποτε.

Arcade Mode: Το Jenga HD στο iPad παρουσιάζει επίσης ένα καινούριο game mode, το Jenga Arcade. Θα πρέπει Ταιριάξετε τα χρώματα των μπλοκ για έξτρα πόντους και να πολλαπλασιάσετε το score με γρήγορες κινήσεις – αλλά ο πύργος να μην ανατραπεί! Ενώ παίζετε κερδίζεται πόντους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ειδικές ενισχύσεις όπως αντιστροφή κατάρρευσης, πολλαπλασιαστές και μπαλαντέρ. Το Jenga είναι γρήγορο και ξέφρενο.

Απίστευτα γραφικά: Το Jenga HD είναι πανέμορφο. Η μοναδική HD οθόνη του iPad δημιουργέι έναν πύργο Jenga πραγματικού μεγέθους που μπορείτε να κρατήσετε με τα χέρια σας. Η προηγμένες σκιές ξύλου κάνουν τα μπλοκ να πεταχτούν έξω. Και πάντα όλα βρίσκονται σε ένα όμορφο περιβάλλον, όπου ανταγωνίζονται την ποιότητα των μοντέρνων παιχνιδιών κονσόλας.

Υποστήριξη του Game Center: Όπως όλοι οι τίτλοι της NaturalMotion, έτσι και το Jenga HD υποστηρίζει πλήρως το Game Center της Apple εμπεριέχοντας και τα Leaderboards, τα επιτευγματα και τις εύκολες συγκρίσεις με φίλους.

Αυθεντικότητα: Δημιουργήθηκε σε διαβούλευση με τον Leslie Scott, εφευρέτη του Jenga, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η πιο αυθεντική Jenga εμπειρία που έχετε δει ποτέ.

Το Jenga είναι συμβατό με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.2 ή νεότερο.