iAmiga: Ο Εξομοιωτής του Commodore Amiga στο iPhone!

Το TouchArcade δημοσίευσε ένα άρθρο που δείχνει στο iPhone τον εξομοιωτή του διάσημου Commodore Amiga που έφτιαξε ο developer Manomio, ο ίδιος developer του Commodore 64 ο οποίος αρχικά δεν εγκρήθκε από το AppStore αλλά αργότερα κατάφερε και κέρδισε την θέση του σε αυτό.

[app 305504539]

Ο εξομοιωτής έχει όλες τις απαραίτητες άδειες για να κάνει port παιχνίδια και δουλεύει με διάφορους developers πάνω σε αυτό για να φέρει όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται στο AppStore. Όπως μπορούμε να δούμε  και στο παρακάτω video, ο εξομοιωτής δουλέυει θα λέγαμε άψογα αλλά θα πρέπει να βελτιωθούν τα χειριστήρια. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το video που δημοσίευσαν τα παιδιά του TouchArcade και σε αυτό δοκιμάζουν δέκα κλασσικά παιχνίδια.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ajt2SChA2Tw[/youtube]

Τα δέκα αυτά παιχνίδια που μπορούμε να δούμε στο video είναι τα εξής: Defender of the Crown, Battle Squadron, International Karate +, R-Type R-Type II, Speedball, Stunt Car Racer, Shadow of the Beast, Virus, και Xenon 2: Megablast.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του εξομοιωτή που το όνομα του θα είναι iAmiga, αλλά λογικά για να γίνουν όλες οι δοκιμές ώστε αργότερα να μην έχει προβλήματα θα πάρει λίγο χρόνο. Θα είναι όμως συμβατό με το iPhone 3GS, το iPod touch 3ης γενιάς και όλα τα νεότερα μοντέλα.

[ iSpazio ]