Cut the Rope: Holiday Gift, η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του Cut the Rope!

Αφού η Chllingo αποφάσισε να φτιάξει μια ειδική έκδοση του Angry Birds για τις γιορτές γιατί να μην κάνει το ίδιο και για το Cut the Rope; Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την καινούρια εορταστική έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει με το όνομα  Cut the Rope: Holiday Gift.

Το site TouchArcade προσπάθησε αυτή την νέα ειδική έκδοση που έρχεται στο AppStore πριν από τα Χριστούγεννα και κοιτάζοντας τις screenshots στην συνέχεια μπορούμε να πούμε ότι έχει απίθανα γραφικά με χριστουγεννιάτικα δέντρα, κάλτσες, φώτα και πολλά άλλα.

Η νέα έκδοση θα περιέχει 25 καινούριες πίστες και θα συνοδεύεται από τραγούδια και ήχους των Χριστουγέννων. Ακόμα, μια άλλη ενδιαφέρουσα καινοτομία είναι η εμφάνιση των Χριστουγεννιάτικων καλτσών στις πίστες που θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε την καραμέλα από την μια κάλτσα στην άλλη.

Το παιχνίδι θα έχει υποστήριξη σε καινούρια αντικείμενα και ξεκλειδώματα στο Game Center όπως achievements κτλ. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το video από τα παιδιά του TouchArcade!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o97F2__7DsI[/youtube]

Με την άφιξη του καινούριου αυτού παιχνιδιού θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Μέχρι τότε δοκιμάστε την κανονική έκδοση του Cut the Rope αν δεν το έχετε κάνει ήδη!

[app 380293530]

[ iSpazio ]