Το GreenPois0n εγγυάται Jailbreak στο iOS 4.2.1 για όλες τις iOS συσκευές

Όπως είδαμε χτες ο MuscleNerd μπόρεσε να κάνει Untethered Jailbreak στο iPod touch 4ης γενιάς με firmware iOS 4.2.1! Μετά είδαμε ότι η DevTeam δουλεύει πάνω σε ένα εργαλείο το οποίο θα μας δώσει την δυνατότητα downgrade του baseband για όλα τα iPhone που είναι αγορασμένα από το εξωτερικό και όλες αυτές οι αλλαγές για τις οποίες μιλάνε θα τις δούμε πριν τα Χριστούγεννα.

Όπως μπορούμε να δούμε η σκηνή του jailbreak αλλάζει συνεχώς και η DevTeams ψάχνουν συνεχώς για καινούριες λύσεις. Η Chronic DevTeam στην πραγματικότητα δήλωσε προβλήματα στο Twitter σχετικά με το GreenPois0n.

H Chronic DevTeam είχε υποσχεθεί ότι θα κυκλοφορήσει το δικό της εργαλείο για το tethered jailbreak του iOS 4.2.1 αλλά τώρα απολογείται για αυτή της την καθυστέρηση, λέγοντας ότι αποφάσισαν να συνεχίσουν την δουλειά του GreenPois0n και όταν κυκλοφορίσει να μπορεί να δώσει σε όλες τις συσκευές Untethered Jailbreak.

Οπότε εφόσον τα Χριστούγεννα είναι κοντά και περιμένουμετα εργαλεία να κυκλοφορήσουν πριν από αυτά, θα έχουμε την επιλογή από το GreenPois0n και τα εργαλεία της DevTeam, εκτός φυσικά αν έχουμε και πάλι καμία έκπληξη από τον Geohot με πιο γρήγορη κυκλοφορία του limera1n.