Τι θα λέγατε αν η Apple κυκλοφορήσει μια παιχνιδομηχανή;

Χρόνια τώρα μιλάμε για μία υποθετική κονσόλες παιχνιδιών από την Apple, αλλά τις τελευταίες ημέρες, ο αντιπρόεδρος της Electronic Arts, φρόντισε να  επανεμφανίσει και να εντείνει αυτά τα στοιχεία.

Ο Patrick Soderlund, όπως ήδη αναφέρθηκε σε προηγούμενο μας άρθρο είπε πολλά θετικά λόγια σχετικά με την Apple, υποστηρίζοντας ότι η είσοδος στο χώρο των video games θα ήταν πολύ δύσκολη με την παρούσα κατάσταση της αγοράς. Αλλά η Apple είναι η μόνη εταιρεία που θα μπορούσε να το κάνει αυτό, επειδή έκανε μεγάλες προσπάθειες να είναι μια λαμπρή εταιρεία που έχει εφεύρει εκ νέου τον κόσμο της τηλεφωνίας με το iPhone και να κάνει σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα αυτό με το AppStore εισαγωγή όσον αφορά τα παιχνίδια για φορητές συσκευές και την διανομή τους.

Πολύ καιρό πριν, ο επικεφαλής του αμερικανικού τμήματος της Nintendo, Reggie Fils-Aime, δήλωσε ότι η Apple είναι μεγαλύτερη απειλή για τη Microsoft στον τομέα του παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι ακόμα παράγει κονσόλες.

Με μετρητά που αγγίζουν τα 51 δισεκατομμύρια δολάρια η Apple έχει αρκετά χρήματα να επενδύσει για την έρευνα αγοράς παιχνιδιών, δεν γνωρίζει κανείς αν μια μέρα θα μπορέσουμε να δούμε κάτω από την τεράστια πια οθόνη της τηλεόρασης  μας μια κονσόλα παιχνιδιών με το λογότυπο της Apple, σαν τα concept του σχεδίασε κάποτε ο  Michael Giles.

Οι φήμες σχετικά με την Apple και τις εταιρίες παιχνιδιών θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμα, εσείς όμως τι πιστέυετε;

[iLounge & iSpazio]