O MuscleNerd δημοσίευσε video με iPod Touch 4G στο iOS 4.2.1 και untethered jailbreak! (Updated x2)

Πριν λίγο στο Twitter ο MuscleNerd δημοσίευσε ένα video από αυτά που συνηθίζει να ανεβάζει, στο οποίο θα δούμε ένα iPod Touch 4G στο iOS 4.2.1  με Untethered Jailbreak.


Στην περιγραφή του video μπορούμε να δούμε , πως αυτό που χρησιμοποίησε ο MuscleNerd για να πετύχει Untethered Jailbreak είναι ο πυρήνας του iOS 4.2 beta 3 εφόσον είναι ευάλωτος χάρη στο exploit του comex που χρησιμοποιήθηκε και στο Spirit, στο Jailbreakme και το Jailbreak του iOS 4.1. Έτσι και με αυτό τον τρόπο δεν χρησιμοποιείται κάποιο καινούριο exploit. Ο MuscleNerd όμως δηλώνει επίσης ότι ο comex αναπτύσσει μια  πιο αποτελεσματική μέθοδο (με την οποία θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης και σε μελλοντικές εκδόσεις του iOS) για untethered jailbreak στο iOS 4.2.1.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, αλλά μόλις μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το video που ανέβασε στο  YouTube ο MuscleNerd, το οποίο δείχνει το iPod Touch 4ης γενιάς .

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WVZ5MDPVHWU[/youtube]

Update: Ο MuscleNerd σε απάντηση του σε ένα χρήστη, μας λέει πως το καινούριο jailbreak θα είναι συμβατό ακόμα και με το καινούριο AppleTV 2G με iOS 4.2.1. Οπότε απ’ όσο καταλαβαίνουμε μιλάμε για Universal jailbreak (για όλες τις συσκευές).

Πρόσθετα ο MuscleNerd ανακοινώνει ότι ακόμα ένα καινούριο video θα ανέβει σε λίγο στο  YouTube. Μόλις δούμε κάτι σχετικό θα σας ενημερώσουμε.

Update 2: Το δεύτερο video που δημοσίευσε ο MuscleNerd για σήμερα

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hRo3mExpl30&feature=player_embedded[/youtube]

One thought on “O MuscleNerd δημοσίευσε video με iPod Touch 4G στο iOS 4.2.1 και untethered jailbreak! (Updated x2)

Comments are closed.