Σχετικά με το λευκό iPhone 4, Άρχισαν οι δοκιμές για να μάθουμε για ποιο λόγο καθυστερεί η κυκλοφορία του!

Το AppleInsider σε ένα άρθρο, κάνει δύο αναφορές για το λευκό iPhone 4. Η πρώτη προέρχεται από το Seattle, όπου ένας δημοσιογράφος από την τοπική εφημερίδα εκπλήσσει ένα ιταλικό με τη νέα αυτή συσκευή, ο οποίος αργότερα υποστήριξε ότι έχει λάβει από την Apple για δοκιμή.

Ο Ιταλός είπε επίσης ότι το καινούριο λευκό iPhone 4 στην κατοχή του, συμπεριλαμβάνει μια διόρθωση στο πρόβλημα της κεραίας και ότι θα υπάρξει μια μακρά περίοδος δοκιμών πριν από την κυκλοφορία του, για να μην γίνουν περισσότερα λάθη.

Το δεύτερο κομμάτι των ειδήσεων ,προέρχεται από τη Γερμανία. Το Macnotes διεξαχθεί μια δοκιμή για να δούμε γιατί οι εκδόσεις του λευκού iPhone 4 έχουν καθυστερήσει τόσες πολλές φορές και αρκετό καιρό. Γι’ αυτό αγόρασε το πρωτότυπο και ένα κάλυμμα που τοποθέτησε στη συσκευή αφού παρατήρησε μια σοβαρή διαταραχή με το φλας της κάμερας.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gcgLoAxiu3[/youtube]

Προφανώς, και σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε στο παραπάνω video, το φως του φλας θα προκαλούσε προβλήματα επειδή αντανακλάται από το γυαλί και το λευκό στην επιφάνεια του πίσω καλύμματος, προκαλώντας έτσι κάποια περίεργα αποτελέσματα “λάμψης” σε φωτογραφίες και βίντεο.

Από την άλλη πλευρά τώρα γνωρίζουμε ότι το πραγματικό λευκό iPhone 4 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2011 και, επομένως, όποιοι κάνουν δοκιμές σίγουρα θα το δείξουν ελεύθερα σε έναν δημοσιογράφο κάθε είδους και στο τέλος, κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί μόνο όταν το αποτελεσματικό μάρκετινγκ της θα είναι σε θέση να ανακαλύψει όλους τους λόγους της καθυστέρησης της συσκευής.

[iSpazio]