Το iPad 2 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο;

Σύμφωνα με μία αναφορά της DigiTimes οι εγκαταστάσεις της Foxconn στο Shenzhen στην Κίνα έχουν συνεχώς αναφορές για την αποστολή του Apple iPad 2 εντός των επόμενων 100 ημερών και η αρχική αποστολή θα ξεκινήσει με 400,000-600,000 μονάδες.

Οι πηγές επεσήμανουν ότι το iPad 2 θα αποσταλεί κοντά στο τέλος Φεβρουαρίου του 2011. Η Apple αρχικά είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του τον Ιανουάριο, αλλά επειδή το firmware της συσκευής είναι σήμερα ακόμη σε δοκιμές, η Apple έχει αναβάλει αυτό το χρονοδιάγραμμα. Εφόσον οι νέες εγκαταστάσεις τις Foxconn στο Chengdu είναι ακόμα σε δοκιμαστική παραγωγή, το iPad 2 θα παρέχεται κυρίως από τις εγκαταστάσεις στο Shenzhen, ενώ οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν ήδη ενημερωθεί για το πρόγραμμα αποστολών.

Αυτό μας δείχνει ότι το iPad 2 θα κυκλοφορήσει δύο μήνες νωρίτερα από το πρώτο iPad που κυκλοφόρησε φέτος τον Απρίλιο του 2010. Θα λέγαμε ότι αυτό είναι μια κίνηση από την Apple για να προλάβει τις υπόλοιπες εταιρίες που έχουν αρχήσει να κυκλοφορούν στην αγορά tablets.

[iClarified]