OnLive για iPad, κυκλοφόρησε στο AppStore της Νέας Ζηλανδίας!

Η καινούρια live streaming υπηρεσία που ονομάζεται OnLive, βρίσκεται στο AppStore, μέχρι στιγμής μόνο στης Νέας Ζηλανδίας. Σε λίγες ώρες όμως θα είναι διαθέσιμο και στο Αμερικάνικο και μετά πιθανόν και στα υπόλοιπα. Αλλά τι ακριβώς είναι το OnLive;

Αν δεν γνωρίζεται το OnLive, πρόκειται για την πρώτη υπηρεσία cloud gaming και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο Mac και στο PC σας, για να δείτε και να αγοράσετε πολλά παιχνίδια την τελευταίας γενιάς. Το κάθε παιχνίδι που κάποιος χρήστης OnLive θα δοκιμάσει θα εμφανίζεται live και με video stream υψηλής ποιότητας στο iPad.

Στην Αμερική είναι διαθέσιμη για αγορά και η συσκευή USB που δίνει την δυνατότητα για αγορά ή ενοικίαση παιχνιδιών που μπορούμε να παίξουμε στην μεγάλη μας τηλεόραση.

iPad Screenshot 1iPad Screenshot 2

Με την υπηρεσία OnLive θα έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε τι παίζουν άλλοι χρήστες OnLive παγκόσμια σε πραγματικό χρόνο. Και εκτός από αυτό, γενικά οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να “μπούνε” σε κάποιο από τα παιχνίδια σαν παρατηρητές και να βαθμολογήσουν τον παίκτη ανάλογα με την κρίση τους  στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

[app 400950547]

Το OnLive δεν έχει κυκλοφορήσει για Ελλάδα μέχρι στιγμής αλλά μόνο για Ζέα Ζηλανδία. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει για την Ελλάδα αλλά αν κυκλοφορήσει θα μπορέσετε να την δείτε στο παραπάνω link και θα μπορείτε να την αποκτήσετε αρχικά δωρεάν, αργότερα ίσως ανέβει η τιμή της.

Ένα demo video στην συνέχεια με το OnLive σε iPad:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zpFzpF0msrU[/youtube]

Για αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα μπορούνε να διαβάσουν στο επίσημο site της OnLive.