Gameloft Advent Calendar, Το ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι για σήμερα είναι το DRIVER!

Αυτό τον μήνα η Gameloft για κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα θα μας προσφέρει καθημερινά ένα παιχνίδι ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης για αυτό τον μήνα θα πρέπει να περιμένετε πολλές εκπτώσεις και κάθε μέρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσετε τα καλύτερα παιχνίδια δωρεάν! Για σήμερα προσφέρεται δωρεάν το υπέροχο παιχνίδι Driver!

Istantanea iPhone 1Istantanea iPhone 2

[app 343583887]

H επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού στην συνέχεια.

Ανακαλύψτε το πιο απίθανο παιχνίδι racing που κυκλοφόρησε ποτέ για iPhone. Δίνοντας την δυνατότητα στα καινούρια παιχνίδια racing να εμφανιστούν στο AppStore το Driver επιστρέφει με καταπληκτικές φυσικές και ολοκαίνουρια γραφικά. Είστε ο Tanner ένας μυστικός αστυνομικός ο οποίος παίζει τον κακό οδηγό σε ένα διεθνές ταξίδι. Η έρευνα θα σας οδηγήσει στο Miami, στο Los Angeles, στο San Francisco και στην New York.

  • Μια περιπέτεια σε story mode με 40 αποστολές σε τέσσερις πόλεις και άλλα modes για να μην χάσει το ενδιαφέρον του (εξάσκηση, Free Play, παιχνίδια οδήγησης)
  • Η φυσική του παιχνιδιού μας βοηθάει για τις πιο απίθανες μανούβρες, με τέλειες στροφές και τρομερά τρακαρίσματα. Το αυτοκίνητο σας παθαίνει ζημιά μέχρι που μπορεί και να εκραγεί.
  • Τα πιο αστικά περιβάλλοντα στο iPhone, με ανανεωμένα visuals, λεπτομέρειες  και απίθανα εφέ στους φωτισμούς. Η κάθε πόλη έχει φανάρια, διαβάσεις πεζών, κίνηση και πολλούς αστυνομικούς σε περιπολία.
  • Απίθανη μουσική μέσα στο παιχνίδι και επιλογή από τρείς ραδιοφωνικούς σταθμούς με κομμάτια από τα 70s.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=444K52Wl0Fs[/youtube]

Με το Driver εσείς οδηγείτε!