AppVentCalendar – 1η Δεκεμβρίου, Κάθε μέρα δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα

Πριν λίγες μέρες σας μιλήσαμε για το AppVentCalendar, ένα ετήσιο event που το 2009 είχε τεράστια επιτυχία. Καθημερινά μέχρι τα Χριστούγεννα θα μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια και εφαρμογές εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, αλλά προσοχή αυτό ισχύει μόνο για 24 ώρες! Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα με την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη. Ας δούμε ποιες εφαρμογές είναι δωρεάν για σήμερα.

Η εφαρμογή ονομάζεται My Artists, με απίστευτα γραφικά που μας επιτρέπουν να οργανώσουμε με ασφάλεια και να δούμε την μουσική μας με τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτό που οι ήδη υπάρχουσες εφαρμογές έχουν. Τα τραγούδια, τα βίντεο και οι στοίχοι όλα πολύ σωστά ομαδοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

Επίσης με αυτή την εφαρμογή μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε καινούρια τραγούδια, να διαβάσετε τις βιογραφίες των αγαπημένων σας καλλιτεχνών, την ιστορία της δισκογραφίας τους και να μην αναφέρουμε την δυνατότητα για κατέβασμα εξώφυλλων που λείπουν από την συλλογή που ήδη έχετε περασμένη στην συσκευή σας.

[app 365565608]

Το δωρεάν παιχνίδι για σήμερα είναι το Time Geeks: Find All! Ένας πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο χρειάζεται να κάνουμε διάφορα σε 100 επίπεδα και να βρούμε τι είναι αυτά όσο πιο σύντομα γίνεται. Το παιχνίδι έχει επίσης 6 διαφορετικά game modes άρα η διασκέδαση θα κρατήσει πολύ περισσότερο.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 391469201]

Κάθε πρωί το Greek iPhone, εκτός από τα καθημερινά AppStoreHotPicks θα αναφέρει και όλες τις προσφορές από το AppVent Calendar οπότε καλό θα ήταν να μας επισκέπτεστε για να μην χάσετε αυτές τις προσφορές.