PhotoAlbums+, ολοκληρωμένη διαχείριση φωτογραφιών από την συσκευή σας [Jailbreak]

Οι developers του iRealSMS και του PwnTunes κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα καινούριο tweak που ονομάζεται PhotoAlbums+ και για ακόμα μια φορά συμπληρώνει κάποια πράγματα που ξέχασε η Apple να βάλει στο iOS.

Με αυτό το tweak έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε τις φωτογραφίες μας όπως θέλουμε. Μπορούμε να προσθέσουμε κάποιο καινούριο album από το κουμπάκι πάνω δεξιά και να οργανώσουμε τις φωτογραφίες μας μετακινώντας αυτές από album σε album. και πολλά περισσότερα άμεσα από το iPhone χωρίς την χρήση κάποιου υπολογιστή ή του iTunes.

Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα για κλειδωμένα (προσωπικά) albums στα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσεται κάποιο κωδικό της επιλογής σας. Η διαδικασία είναι απλή καθώς το μόνο που πρέπει να κάνετε μετά την εγκατάσταση του tweak είναι να ανοίξετε τις Φωτογραφίες σας και να πατήσετε στο + στην πάνω δεξιά γωνία. Θα εμφανιστεί ένα παραθυράκι που σας ζητάει το όνομα του καινούριου σας album και αν κάνετε tap στην κλειδαριά εμφανίζεται ακόμα και η επιλογή για να δώσετε κάποιο κωδικό για το άνοιγμα. Για να διαγράψετε ένα album απλά κάνενα swipe με το δάχτυλο σας (όπως στα mail και τα μηνύματα) και πατάτε το κουμπάκι delete. Τέλος, η εφαρμογή αυτή είναι πλήρως συμβατή με το iTunes.

Το PhotoAlbums+ κοστίζει $2.99 (περίπου 2€) και μπορείτε να το αγοράσετε από το Cydia Store.