Kik Messenger, άμεσα μηνύματα σε όλα τα smartphones | App Store

Η εφαρμογή Kik Messenger είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε μηνύματα δωρεάν από smartphone σε smartphone, η εφαρμογή θυμίζει αυτή του BlackBerry Messenger αλλά κάνει για όλες τις συσκευές.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 357218860]

Ο Kik Messenger είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο αξιόπιστος IM που σας επιτρέπει να συνομιλήτε με όλους τους φίλους σας που έχουν smartphone δωρεάν!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Kik αφού υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις:

  • Μηνύματα σε πραγματικό χρόνο: Το Kik Messenger πρόκειται να γυρίσει τα μηνύματα κειμένου σε πραγματικές συζητήσεις. Θα σας επιτρέπει να γνωρίζεται πότε το μήνυμα σας παραδόθηκε και πότε διαβάστηκε.
  • Δωρεάν: Μπορείτε να στέλνετε δωρεάν μηνύματα σε όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν Kik, άσχετα αν χρησιμοποιούν iPhone, Blackberry ή Android.
  • Πραγματικά δουλεύει σε όλες τις πλατφόρμες: Μπορείτε να στείλετε μηνύματα από iPhone σε iPhone, αλλά μόνο με το Kik μπορείτε να στείλετε από iPhone σε Blackberry.
  • Και πολλά άλλα: Push Notifications, landscape πληκτρολόγιση, όμορφο γραφικό περιβάλλον, μηνύματα όταν δεν έχετε σύνδεση και πολλά άλλα.

Και είναι μόνο η αρχή στην επόμενη έκδοση θα μπορούμε να μοιραστούμε και την μουσική μας.

Η εφαρμογή Kik είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.1 ή νεότερο.